.....

Nu sitter jag i skolan och har precis avslutat vårt seminarium vilket gick helt okej! Vi fick bra feedback och de andra grupperna tyckte att vi va väl förberedda, vilket vi inte alls va så det va positivt :P Sen fick vi försvara att vi va bara tjejer i vår grupp, hel stört, självklart va det en man som undrade. Men då dyker feministen upp i oss alla och jag drog fullt :P ne så farligt va det inte men jag gav han svar på tal så att säga ;) haha kunde han gott ha tyckte min grupp iaf :D

Nu ska vi spela ett spel, pharmasim, här i skolan som är ett simulationsspel. Verkar ganska svårt så vi får se hur det går för oss :S spännande!!!

Peace out!

Hemma!

Nu är jag hemma från jobbet! Ska gå och lägga mig nu men var tvungen att skriva ut en kopia till min redovisning i morgon. vi sak ha seminarie kl 08.30 :( skit tidigt så jag måste verkligen sova nu... Har mycket att göra imorrn så får se hur mycket jag hinner blogga men nått inlägg blir det iaf. Jag fick ju ett kit från Body shop som jag har provat så tänkte säga några ord om det kanske :)

Peace out!

I'm back!

Dålig uppdatering måste jag säga! Fy skäms på mig!
Igår va en häktisk dag, jag va i skolan från kl 10-16 sen skulle Arne på introduktion på hunddagiset vid 17 och sedan var jag tvungen att skynda iväg och jobba vid kl 18! Gaah jag for fram som en gasell vill jag lova..

Förövrigt så gick det jätte bra på hunddagiset och jag tror att A kommer att gilla det, han ska dit idag igen och va själv i 20min. (Läs *mamma är så nervös så hon spyr!!!!*) Men det kommer gå jätte bra, alla andra hundar va super snälla och han är ju bara en bebis än så han gör ju inte väsen av sig :)

Sen ska jag jobba ikväll igen på Danish Crown vilket faktiskt va ganska roligt :) Träffade några gulliga tjejer som jag hängde med hela kvällen så det gick super! Jag fick stå två rullande band där det kom kött på ena och tråg på det andra och så skulle man ta och lägga 6*2 i varje. Jätte lätt kan tyckas men de gick riktigt fort de där banden och det var många gånger som man fick höra *Öhh lägger du 2 till i den* ;) Jag stod i slutet av linjen så då fick man både rätta till de andras och göra sina egna men det funkade bra jag gillar när det händer mycket och det är lite pressat! Sen hjälpte det ju såklart att jag och en tjej till stod vid stoppknappen och bara kunde stanna skiten om vi inte hann med :P Hoppas jag får göra något liknande idag :)

Peace out!

God morgon!

Idag ska vi åka hem till vimmerby så fort J kommer hem från Danmark :) Men innan vi drar så ska vi boka en romantisk weekend  till Göteborg :) ska bli så underbart! Jag längtar även om det är gaaaanska långt kvar :P

På måndag och tisdagkväll ska jag jobba lite i produktionen på DC blir första gången. Hon som har hand om det på Lernia ringde igår och frågade om jag kunde tänka mig att hoppa in lite eftersom jag endå är i receptionen och så. Självklart sa jag JA, både J och jag va dock lite osäkra på om jag kommer klara av att hantera köttet och så eftersom jag är lite larvig :P Men jag ska klara det, är ju bra cash!

Nu tänkte jag ta en tripp på stan och kika in på Gina bland annat, vill ha ett par solglasögon där men vi får se :)

Peace out!

Halens

Hittade återigen massa fint hos Halens Vad sägs som dessa sötingar???
 
 Linne 349:-
Väska 149:-
 Gillar dessa skor grymt mycket! Kostar 249:-

Enjoy!

Peace out!

Vanliga dagen!

Idag har varit en lugn dag, var jäkligt trött imorse när jag vaknade så tog en liten sovmorgon till halv 9 :S Sen har det mest varit lektioner men på vägen hem köpt jag en glass och Elsa lite godis och sen hämtade jag ut mitt kit från glamour på bodyshop så nu kommer jag lukta underbara körsbär ;) yummie!

Kvällen blir lugn med grey's :D ska snart laga middag oxå, blir potatismos med vitlöksköttfärs gratinerat i ugn ;) får se hur det blir men lär väl bli en uppdatering om det :P hihi

J slutar 5 och sen ska han fixa nått med däcken på bilen men sen kommer han förhoppningsvis hem till mig :) hihi <3
Love is in the air! ;D

Vi ska förresten åka hem till Vimmerby i helgen för J gick vidare i Sandströmscup (tennis) så de har slutspel i helgen. Gladast blir nog A som får leka med älskade Nani! :)



Peace out!

Trött efter en härlig dag!...

Nu sitter jag här och väntar på ett arbete som ska korrekturläsas innan vi lämnar in det på torsdag! Har jobbat idag, vilket va jätte kul ;) kom hem till världens underbaraste J som lagade middag med ananaspaj till efterrätt, yummie! :)
Vill att desperate ska börja snart så jag kan sova sen, är super trött verkligen! Blir inte mycket bloggande idag då jag måste fixa med arbetet men lär bli dessto mer imorrn när jag inte har lika mycket att stå i ;)

 Vackra Jönköping!

Peace out!

Vårmys vid vattnet!

J och jag hade en mysdag i solen med A :) Vi gick till Piren och köpte underbara glassar och sen gick vi bort till stranden så A kunde få busa i sanden, han gillar det :) Jag tog kulglass i bägare och J med, min hade Pecannöt kola, regnbåge och tripple chocolate ;) J hade Daim ist för pecan!

 Min!

 J och sin glass :)

 A fick en egen sked att äta från och jisses vilken balans man kan ha när det finns glass ;)

 Me!

Lunchade med Elsa idag på Tortellini oxå, sjukt goda pastasallader!! Men tog tyvärr inga bilder :'(

Peace out!

Rosenlunds vårdcentral!

Idag har jag varit på uppföljning på sjukhuset! Det gick väl bra men som vanligt så är det:
- Ja då hör vi av oss om ca 2 veckor!
Gaahhh! Jag vill juh vet nu! :P haha Men det provet jag lämnade in idag som inte behövde skickas va helt bra! :)

Snart ska jag till skolan för lektion med DUNCAN :P hihi hoppas han har rätt bilder den här gången, tyckte synd om honom sist när fröken viktig var tvungen att kommentera att det inte stämde! Fast tydligen va det boken som va fel i vår nya upplaga och hans va rätt, jag tänker inte läsa boken iaf ;)

Jag har tänkt på en sak, för vissa finns det alltid ursäkter! varför är det mer synd om vissa än om andra?? Som i skolan tex om man har mycket så fattar man väl att alla i klassen har lika mycket?? Eller på jobbet, en kan ju inte sluta 13.00 om alla andra jobbar över för att hinna klart??? Alla har lika mycket kring sig och det är inte mer synd om mig än om någon annan! Sen hur man lägger upp sitt arbete skiljer sig åt och kan göra att någon verkar ha mindre men han eller hon har juh fortfarande gjort samma saker! Kan vara bra att tänka på ibland, för mig med!!! Det blir lätt egocentriskt!

Nu ska jag iaf gå ut med A en sväng innan jag ska cykla iväg till schuuulan ;)

Peace out!

Skit bokstavligt talat!

Idag när jag skulle gå ut med Arne så kom det en konstig lukt när jag kom ut från trapphuset men tänkte inte mer på det tills jag kom tillbaka igen. För vet ni va det va?? Jo i "portalen" till vårt trapphus, som oxå leder till ett stort parkeringhus och två toaletter, så ser jag strax till vänster om vår ingång i ett hörn att det ligger en FET JÄVLA SKITHÖG!!! Alltså människobajs i mängder med lite papper på toppen!! USCH säger jag bara trodde jag skulle spy rätt ut! Vem gör så om jag får fråga??? Jag menar det finns två fina toaletter bredvid!!! Sen undrar jag oxå när man gör en sån sak för ingångarna stänger vid 24.00 och öppnar igen 6! Under den tiden är det bara vi som bor där som kommer in genom portalen och då kan man väl hålla sig tills man gått upp till sig eller?? Eller så är det någon nu på morgonen som har satt sig men hur vågar man ens det??? Sitter man där och skiter då när nån kommer förbi och typ hejar eller vad?? Ne Fy usch va äckligt! Det värsta nu är ju bara att det börjar lukta, nått fruktansvärt! och jag msåte ju gå ut med A den vägen för det är enda utgången, jag vet inte om jag pallar det! Men tänk stackars städaren sen då som måste ta hand om skiten (haha, skiten passade ju bra här) Han är så gullig med, en äldre invandrar herre som inte pratar så mycket svenska men han hälsar alltid så glatt och nu måste han ta hand om någon annans bajs?! Räcker det inte emd att han städar toaletterna som finns?? Ne FY FAN säger jag sjuk människa som gör något sånthär! Man går väl för fan ut om det krisar så eller tar någon av de två toaletterna?? BLIR SÅ ARG!!!! och äcklad* 

Ne över till något mindre äckligt, Arne är i trottsåldern! Pain in the aaassssss säger jag bara! (haha! kom att tänka på det jag skrev tidigare) Jag har börjat fundera på om han talar tvärtomspråket eller om vi lärt honom fel från början?? svårt det där*

Tagen på bar gärning igen iaf



Sen fick han skäll av mamsen och då såg han ut såhär

 En ledsen pojk :(

Peace out!

Starbucks rabalder!

Starbucks fortsätter att vara ett mysterium! Jag är inte helt nöjd med den info alla så snällt försöker ge mig för jag har lite "men" som måste besvaras först! Jag menar det här med att fastighetsägaren inte vet något och han verkar inte heller upprörd över att nån har, i såna fall, sabbat hans ruta med att sätta dit en logga! Den är inte direkt vattenlöslig??? Sen förstår väl jag med att det känns ganska orealistiskt att placera ett starbucks just här, men tänk om det är en super hemlig introduktion till flera städer i Sverige???? Jag menar de kanske har gjort marknadsundersökningar och sett att det faktiskt finns en bra marknad för det just här i jönköping och att de har stor chans att slå sig in i konkurrensen?! Jag menar om de kan ha 45st (minst!!) i varje amerikansk stad så kan de väl ha 1 här?? eller??

Jag tänker iaf hålla ljuset uppe tills sanningen är framme! Jag hoppas verkligen på det här så tänker inte lyssna på er som tror ni vet!! För just nu vet ingen av oss vad som stämmer och att Jnytt har sagt sitt säger inte att historien är över det är lixom inte de skarpaste skvallergrävarna som jobbar där!

Jag fortsätter att hoppas!

Peace out!

Starbucks i Jönköping????

Drömmer jag eller??? Ibland känns saker för bra för att vara sant! Jag hade varit och handlat och tänkte köpa hem mat från donken påvägen hem och vad ser jag i affären bredvid???? Jo hela skyltfönstret är förtäckt och så står det HÄR ÖPPNAR STARBUCKS!!!!!!!!! What the fuck lixom! Först trodde jag det va ett skämt men det var deras logga tryckt på fönstret och allt :) Så jag slänger mig på telefonen för att ringa Elsa, hon är galen i SB och köpte bland annat med sig en fin mugg hem till mig när hon var i USA förra veckan, hur som helst så blir hon helt väck och tror att jag driver med henne :P Men hon ringde nyss och sa att hon hade gått förbi oxå så hon var GLAD!! Jag med :D Gaahhhh!!!!!!

Lär ju bli the place to go to nu iaf :P bäst att börja jobba ihop pengar ;) tss




lite gossip ;)

Peace out!

Snart klar

Nu är lägenheten städad, hunden rastad, tvätten i maskinen och jag ren :) skönt! Jag öppnade balkongdörren och satte för ett galler så A kan ligga och sola sig lite (måste ha galler för är skit rädd att han ska ramla ner :P) men vart ligger han tror ni?? Jo under min stol inne i datarummet! Otacksamma jävel ;) haha ne han är för gullig min lilla tuss!!!*

Nu piper maskinen måste gå

Peace out!

The To Do List

Har precis smällt i mig en skål med CocoPops :) Riktig sockerbomb att börja dagen med, hehe men jag och göra nån vettig mat åt mig själv funkar inte riktigt :P Jag bävar redan för middagen ikväll, J jobbar hela dagen och kvällen och A är inte så jävla flink i fingrarna om man säger så ;P haha Blir väl donken igen som faktiskt börjar bli lite av en tradition när jag är ensam om helgerna :P inte bra alls!

To Do List:
Städa
Tvätta
Duscha (usch man kan inte duscha innan städ för då blir man asäcklig)
Gå till Ica och handla mjölk
Mat ikväll??? (måste jag äta nått??? Jo fan det måste jag!)
Inte missa Robinsson!!!



Haha den bjuder jag på ;)

Peace out!


Talang 2009

Haha hur sköna va inte de 4 boysen på talang??? Garva asset av mig xD Att de vågade!! Helt underbara :) Nu har A varit ute på sin sista promenad för kvällen och vi ska snart sova här hemma! Imorgon blir det städning och tvätt, jag bävar :S Men det är sånt som måste göras! blir dock en rejäl sovmorgon först och lite morron mys med Arne, han är aldrig så gosig som när han är precis nyvaken :) sötisen*

Nu ropar sängen och Jonas :P hihi dags att låta de blå stänga för dagen! Ses imorrn..

Peace out!


Sommar.....

Nu har J och jag varit ute med A i solen :) underbart väder vi har! Vi gick till piren och tog en glass, jag tog tre kulor i bägare. blev Regnbåge, daim och polka :) Jonas tog en mjukglass med nougattopping! Nu känns det verkligen som sommar! Arne va helt besatt i glassen och slickade glatt allt han fick :) Sedan strosade vi vidare längs strandpromenaden och A lekte i sanden och gräset, blev även årets första dopp för hans del eftersom han blev lagom skitig av all lek :P Ikväll blir det mer bus och mys med mina älsklingar J och A, det gillas!

Nu har A fått ett riktigt bad här hemma i handfatet ;) hihi så han är helt galen nu när han ska torka, det är lite kul!! haha

Peace out!

Underbara skor från Halens!

Fick ett ryck att kika in på Halens. Har inte handlat utav dem på 5år tror jag :S Men hittar inga gladiatorskor som jag gillar så tänkte att det kunde vara värt ett försök!

Och visst va det det!!! Hittade både ett par med klackar och ett par platta! Lovely ;)


Dessa blev det fast i brunt! Kostade bara 299:- Ett riktigt kap ;)


Hittade även dem här som jag genast klickade hem! Älskar allt med dem, de smala remmarna, nitarna, dragkedjan, klacken. Ja allt :) haha (klacken är 10cm btw)
Kostade endast 299:- dem med :) Vilka fynd!

Halens hade förövrigt massa snygga skor som jag inte hade en aning om! Blir att besöka dem fler gånger hädanefter ;) Dock tyckte jag det va lite knepigt med deras storlekar eftersom de inte har 37,38,39 osv. Så hade först tagit stl 7 efter att ha följt deras mätinstruktioner men efter att ha läst på forumet för skorna så fick jag byta till en 6 ist så tror att skorna är en stl större än vad instruktionerna säger. Jag hoppas verkligen mina passar nu iaf :) Men blir en uppdatering om det så fort jag får dem! Mitten av maj sa de men det vet man ju aldrig ;P

Peace out!

lyxig proviva och massa gnäll

Här sitter jag och dricker proviva jordgubb :) det är himlans gott tycker jag :) Jag brukar dricka det i ett lite "finare" glas med is i, det känns lite lyxigare!

Jag har inte bestämt mig än om jag ska pallra mig iväg till dagens lektion eller inte?? Ska till Danish Crown och skriva kontrakt och kolla upp schema vid kl 3 och lektionen är från 1-3 :S Hinner ju vara med på halva och gå i pausen men orka. Visst skolan är knappt 4min bort med cykel men jag är inte på humör idag!

Arne är inte heller på humör idag, han bara springer runt och gnäller! Först vill han ha mat, gnäll gnäll, sen vill han inte ha maten, gnäll gnäll, sen vill han sitta i soffan, gnäll gnäll, sen vill han inte sitta där mer, gnäll gnäll, sen vill han ha ett ben från soffan, gnäll gnäll!!!!!! Han som va så extra gullig i morse, snacka om bakslag!

En dagens kanske??



Tunika Spain ;)
Chinos Lindex

Peace out!

Seminariet idag ...

Seminariet idag gick great :) över förväntan! Sen har jag hunnit skriva min del av en uppgift som ska vara klar till måndag så det känns himlans skönt ;)

Såg nyss klart på Criminal Minds lite läskigt såntdär tycker jag :S men spännande på samma gång!

Lovade ju bilder från fredagen så här kommer en!



Blev lite konstigt när ljuset låg på så ser helt flammig ut men aaja :) låt gå ;)
Har iaf min Gina klänning, lockar i håret och armband från USA xD

Peace out!


kl 07.22

Nu sitter man här 07.22 och är klar för tidigt till skolan :( Jag börjar kl8 idag och ska ha ett seminarium, vi ska göra en liten show om en trend inom organization and leadership ;) Är trött idag känner jag, måste verkligen få sova, är en tuff dag imorrn! Kom på att jag aldrig la in bilderna från förra fredagen så de kommer troligen idag tillsammans med dagens ;)

De som själva vill bli hörda missar ofta att höra på dem de vill bli hörda av!

Ne nu ska jag tillbaka till verkligenheten

Peace out!

My love is back

Nu är min älskling hemma igen efter en spontantripp till fjällen, guud vad jag har saknat honom!!!! :)



Ikväll blir det mys i vår lilla familj med popcorn, vindruvor och Grey's Anatomy! I LÖÖÖÖV IT! ;D

Ne nu måste jag lägga på ett kol för vindruvorna måste sköljas och ska nog ha mig en kopp te oxå :)
Hade bäst

Peace out!

Veckans värsta

Nu är jag hemma, har lite feber idag så blir till att vila upp sig! Var tvungen att göra mitt seminarium eftersom de ringde om det kl 20.00 igår och då visste juh inte jag hur jag skulle må idag. Men det gick bra :) fick t.o.m en dataväska som tack för besväret typ ;) hihi me like!!!

nu ska jag spela spel! :) hihi blir Veckans Värsta med Mamma och syss



Peace out!

Inspektion och engelska för spanska

Nu sitter vi och väntar på att inspektionsmännen ska komma och kolla igenom vår lägenhet :S Ne det är lugnt för de gör tydligen alltid det med 2års perioder! Och nu så var det dags här med..

Jag ska hålla ett föredrag på engelska idag för 20 spanska studenter om studentlivet under 20min! HJÄLP!! Vad ska man prata om då lixom ;) Men jag får improvisera som vanligt :P

Ne nu knackar de på dörren, måste springa!!!

Peace out!

...

Dåligt med bloggande från min sida nu i påsk men pallar inte mammas sega dator och deras sega internet så då blir det så :P  Nu är jag hemma iaf och mamma och syster är med :) Älsklingen och Fredrik (extrapappa) tog en spontan tripp till Hundfjället så vi myser här hemma i lägenheten för oss själva :) inte fy skam det inte!!!!  Vi va och åt middag på en italienskresturang förrut, La Dolce Vita, det var super gott :) blev carbonara för min del, yummie!!

Nu ser vi på The mentalist och skäller på blöta hundar som hoppar upp i soffan ;) hehe

Peace out!

Godmorgon allihopa, ...

Godmorgon allihopa, idag är jag verkligen uppe med tuppen :P har varit vaken ett tag nu och är verkligen hur pigg som helst! :) Arne är lycklig att vi har gått upp så tidigt nu när vi är hemma i Vimmerby, han villl leka och busa så mycket han kan hela tiden :D Vi har tillsammans precis varit och väckt Nani, mammas hund, mamma slängde en sur blick på mig precis som: Bara du inte väcker mig iaf!!!!

Haha undrar vem jag har fått mitt morronhumör ifrån ;P haha Ne så nu är Nani ute och gör det hon ska så hon är redo för lillskiten när hon kommer in! Jag har kokat mig lite te och står bara och myser i min pyjamas :) Det är så rofyllt såhär på morgonen när alla sover och det är påväg att bli toppenväder! Det gillas!

Ikväll blir det påskmat hos min pappa, yummie, och sen utgång med girlsen. Tror jag ska ha min nya blommiga klänning från Gina Tricot (några inlägg längre ner) med svarta strumpbyxor, pumps och uppsatt hår men vi får se. Har inte direkt packat för nått annat men jag brukar alltid ändra mig så får kanske låna nått då ;) Lägger in bilder på resultatet senare idag.
Ses vi i vimmlet??????

 Kom att tänka på att studenten närmar sig för många! Min va underbar :) Tror jag har en bild på min klänning nånstans på mammas dator, måste leta :) It was dreamy!!!!
Ett senare projekt med andra ord ;) see you later...

Peace out! 

En jävligt glad påsk :)

Ja nu sitter jag här igen, Jonas är på systemet, blir utgång imorrn med mina älsklingsflickor <3 ska springa iväg och hjälpa J med sin packning tills han kommer hem :)

Dagens!

Klänning Vero Moda
Leggings Vila

Måste skynda mig nu...

Peace out! ;)

....

Nu har jag sprungit lite ärenden på stan och sitter här med en kopp te. Haha men nu ser jag att jag inte får sitta här mer för det står en liten kille bredvid med stora ögon och vill gå ut! Aja bara att resa på sig och ta sig ut då.

Peace out!

Ibland alltså..

Hej igen, blev bara bort en snabbis visst :P Ne men blev bara så full i skratt åt mig själv så tänkte jag skulle dela det med er! Jag var nyss inne på en blogg om anorexi, tycker verkligen sånt är super jobbigt, det är så synd om dem som lider av det för deras självbild och världsuppfattning är så rubbad.
Iaf efter att jag varit inne där skulle jag göra frukost och vad gör jag?? Jo jag steker massa bacon!!!! Sen står jag där med mitt bacon och bara mosar in det i munnen! Haha typ i en omedveten protest mot att banta eller nått. Sen kommer jag på mig själv och börjar skratta, för jag lite av en tvärtomare, jag är typ 3år och vill göra helt tvärtom alla andra....

Jaja kanske inte va så jätte kul men ganska typiskt mig :P

Hej på en stund igen

Peace out!

mycket att tänka på

Idag har jag mycket jag ska göra, bland annat så måste jag packa till helgen (ska ju hem till vimmerby) sen måste jag fixa lite på stan, piffa till mig, packa Arnes saker mm. Känner att jag verkligen borde sätta fart, hör hur tvättmaskinen piper inne på toaletten, det är min I <3 MY BOYFRIEND tischa som är klar. Måste få den torr innan 5 då kommer jonas hem och vi ska åka.

Ne nu måste jag skynda mig, hörs senare!

Peace out!

Fuck off Hockey!!!!

Ikväll har J och Jag varit och hämtat mina ridsaker hos Brittmarie där jag red förrut. Sen åkte vi till hemmakväll och lämnade tillbaka den kassa filmen, passade även på att köpa påskgodis och påskägg :) det blev endel kan jag säga :P Sen åkte vi hem och käkade god kolaglass som älsklingen hade köpt hem efter jobbet, yummie! Jag såg framemot Grey's ikväll men NEJ det var inställt p.g.a hockey SURPRISE??!!!! Det är så jävla dåligt gjort alla vill fan inte se på hockey, alla gillar det inte ens! Kan inte 1 eller 2an visa den eller, de har ju inget bättre för sig iaf??!!! Nej men bara för att det är hockey så slutar allt bra på tv att sändas för att ge rum åt några killar som jagar en platt boll på isen, blir så trött. Men när det är hästhoppning eller nått då skjuter de upp det till 2 på natten eller nått. ARGH! Vet ni att t.ex den gången då globen hade besöksrekord under ett event var under Stockholm Horse Show och att ridning är den mest utövade sporten bland tjejer. Borde inte ridsporten få lite mer respekt då av media?? Bara för att hästtjejer inte vandaliserar, muckar gräl, skriker ramsor på stan eller klär ut sig som clowner innebär inte det att de inte bryr sig om sin sport. De har bara ett snyggare sätt att visa det på. Men jag menar hallå, som vid OS. Sverige gör bort sig totalt och framstår som rena rama idioterna som man undrar hur de överhuvudtaget lyckades kvala in. Samtidigt tar en SVENSK, OS-silver individuellt i hästhoppning (Rolf-Göran Bengtsson), vart hamnar han i tidningen?? Jo typ sida 43 ir nått, efter Sveriges alla fiaskon, och på framsidan står det typ HÄR MISSAR SVERIGE SEMIFINALEN. Asså skitdåliga saker hamnar t.o.m före ett OS silver. Sveriges bästa prestation detta OS!!!! Skäms på er media det här är helt sjukt!!!!!!

Vet att jag är lite efter i tiden men kom att tänka på det nu när hockeyn sabbade min kväll, återigen!

Vad tycker ni om detta?? Inget är rätt eller fel, håller ni med eller inte eller kanske till viss del????

 Jag känner mig som katten, halvt strypt av en underlig jävel i hatt! (ser ni sleeping beauty i bakgrunden? :P)

Peace out!

Du gråa dag försvinn!

Ne denna dagen var la allt för hemskt grå :( Jäkla skit dag helt enkelt! Den började dumt med, jag lixom vaknade med ett ryck av att Arne försöker SPY!!!! Så flög ur sängen och ut med hunden, stackars liten plutt :( Sen när jag fick se på klockan så var den 09.30 och jag börjar 10! PANIK??!!! Så på med kläderna, lite mascara och få med sig allt och sen cykla som en tok till skolan. Kom dit 10min i 10 :D STOLT* ;) Första lektionen va kanon bäst hittills tycker jag, sen som jag skrev tidigare, tillbaka hem ut med hunden och äta lite innan jag fick cykla tillbaka till skolan igen. Den lektionen var oxå bäst hittills, i den kursen då, hon har varit så dålig innan (läraren) och typ stakat sig fram mellan orden med hmm, hrm, ehh?? Men idag flöt det på, övat innan kanske?? :P hihi Sen sa jag hejdå till tjejerna och önska dem en glad påsk! Cyklade hem, gick ut med Arne i regnet och nu sitter jag här och andas lite. Ska snart börja med maten för Jonas slutar 5 men blir soppa tror jag så det går fort :)  Ikväll ska jag försöka åka till stallet och hämta mina grejer så jag har dem här hemma, ska försöka få med J så jag slipper åka själv (A). Imorrn drar vi hem till Vimmerby för påsken vilket ska bli jätte mysigt :)

Nu ska jag ringa J :)

Så här fin va jag idag ;)


Chinos Gina Tricot (dock lite stora så har världens häng men det är skönt :P)
Oversize T-shirt Gina Tricot (surprise surprise)
Skärp Lindex

Peace out!

......<3

Är hemma på lunchen för att gå ut med arne. Har lång dag idag så då får man försäka trixa ihop det bäst man kan :D Nu kokar pastan på spisen och ska försöka hinna få i mig den och lite ostsås innan jag måste sticka tillbaka igen. Börjar kl13 så nu börjar det bli stressigt. Skriver mer sen!

Peace out!

Ben and Jerry's

J och jag tog en sväng med arne i parken sedan fortsatte vi vidare till hemmakväll där det blev varsin mini B&J och så fick sötnosen för sig att hyra en film. Somers town eller nått hette den. Hur som helst var glassen underbar, vi splittade en cookiedough och en chocotefudge, yummie! Filmen va iaf kass! För det första var den svartvit och för det andra så hade den ingen handlig kändes mest som att den bara rullade på. Självklart hade den fått asbra omdömmen och ansågs vara Englands bästa film. Det borde vara en varningssignal!! Såna filmer är aldrig bra tyvärr :( vet inte vad de går efter de som ger omdömmena??!

Nu ska vi sova här för J och A snoozar redan förfullt ;P

Peace out!


Arne

Min bebis börjar bli stor! *snyft* Eller iaf om han får säga sitt. Igår satt jag vid datorn och hade mig och helt plötsligt ser jag att det sitter en lite lurvig sak på stolen bredvid! Han hade tagit sitt första hopp :') Så där satt han helnöjd med tillvaron och tittade på mig med sina underbara ögon! Sover hela nätterna gör han oxå, lääänge!!! Vilket är jätte skönt. När Jonas går till jobbet vid halv 6 så lyfter han knappt på huvudet, han bara kryper närmare "mamma" och myser lite extra! hihi Han är en riktig mammagris måste jag säga :) Men han vet att när pappsen är hemma så blir det bus, bus, bus och det gillar han skarpt :) Han är så älskad vår lilla tuss!!!



Peace out!

Inte så fin dag

Vart är solen undrar jag, jag som är ledig och allt???! Jaja jag var iaf redo för en fin dag idag med min outfit ;)

 

Shorts Lindex
Linne Spain ;)
Skärp Lindex
Halsband Åsitas

Gick en sväng på stan för att ha något att göra och ramlade in på Indiska!
Hittade dessa söta ljuslyktor perfekta att ha på balkongen i sommar för den rätta mysfaktorn ;)



Stor lykta 99.50:-
Stor klotlykta 49,50:-
Liten klotlykta 29,50:-

Helt okej pris tycker jag, har varit sugen på den stora väldigt länge. :)

Nu ska jag gå ut med min hund!

Peace out!

Överraskningsdagen

Hej allihopa :) Dagen kunde inte ha börjat bättre, de ringde nämligen från mitt jobb som jag tackade nej till i sommar och sa att de vill så gärna att jag jobbar för dem att de är beredda att låta mig jobba fram till sommaren, sedan få betalt under sommaren, för de jobb jag fått in under våren, när jag jobbar på mitt andra jobb och sedan fortsätta jobba i höst om det känns bra :D whhiiiee!!!  Är über glad :) vill verkligen jobba hos dem men kände att det var ett för osäkert kort under sommaren p.g.a olika orsaker. Men nu blev det ju det bästa det kunde bli. Får ju två löner i sommar om det går som jag vill :D hihi och det kommer det!!!

Undrar hur resten av dagen kommer att bli?? ;) Är så glad nu att jag tror jag ska piffa till mig ordentligt och slänga in en dagens outfit lite senare! :)

Hörs sen

Peace out!

Läggdags

Nu ska jag gå och lägga mig, det har varit en lång dag! Jonas fick jobba över till 9 för nån va sjuk ir nått, men han är så söt och kom hem med mat från Max!! Världens bästa älskling, jag var ganska hungrig oxå eftersom jag istortsett knappt äter när jag är själv, fy skäms, blev en massa te bara :P hihi Idag tackade jag Ja till jobbet på Danish Crown men sa att jag tyckte det var för dåligt betalt så hon skulle försöka fixa det! :) great! Jag ska jobba i receptionen där och typ sköta larmsystemet, lite bokföring, svara i telefon och massa mer. Ska bli kul att göra något helt annat en sommar än handels! Arne ska få gå på dagis, det kommer han älska! Pratade med dem idag och det var inga problem. Imorgon är jag ledig så hoppas på fint väder, får se vad vi hittar på jag och bebis :)


Peace out!

Galna fransmän och en godkänd tenta!

Haha först av allt måste jag berätta om vår galna föreläsare idag i HUMAN RESOURCES MANAGEMENT. En lite smått tokig fransman vid namn Jean-Charles tror jag :P eller JC som han kunde bli kallad, haha! Vi sitter i vår föreläsningssal som är sluttande nermot en mindre scen där föreläsaren står. Alla sitter ganska tätt och det är relativit mörkt i rummet. Plötsligt hörs föreläsarens röst genom mikrofonen, men vart fan är han??? Alla stirrar sig blinda på scenen och frågar varandra om nån ser honom. Alla blir vi som lågstadiebarn och letar förbryllat efter vår lärare som tycks ha gömt sig! Han står längst bak småropar någon nöjd jävel, fan oxå jag skulle ju hitta honom, men jag vänder mig till Elsa iaf och säger att jag vet att han står därbak för hon tycks inte ha märkt det än ;) NÖJD :D hihi sen gick han walk of fame hela vägen ner till scenen och babblade om hur viktiga människorna är för organisationen. Och vi andra fick oss en  walk of shame när han smått attackerade oss som satt utmed kanterna med frågor! :S uuuhh läskigt! Resten av föreläsningen såg ungefär likadan ut, han var helt jävla super exalterad över sitt ämne och pratade på så pass om varje slide att jag blev hungrig efter första kvarten och helt slut! :P Han visste verkligen vad han pratade om men lite over the top tycker jag nog. Att han bröt med sin franska oxå gjorde inte det hela mindre hysteriskt.

Ne ibland när jag är stressad kan det kännas som att allting går i super speed, typ som om jag borstar tänderna och tittar i spegeln så känns det som jag borstar superfort men jag ser att jag inte gör det, vilken är en mycket sjukkänsla måste jag säga. Så kändes hans lektion! haha

Sen tyckte han att han var så smart att vi skippar första rasten (vi skulle ha dubbel lektion 5h) och tar en 1½h lång i mitten istället. Jätte bra tyckte nog någon jag ville bara bli klar! Men kunde inte stanna tills det började iaf för min lilla voffsing får inte vara ensam så länge!

Men Elsa och jag drog iaf en lunch på Tortellini :D det har massa god pasta och sallader som man får plocka ihop själv! Vi tog varsin sallad och jag hade mozzarella, parmaskinka och kräftstjärtar på min, yummie! Elsa den fuskisen åker till Chicago imorrn över påsk så vi var tvungna att mysa till det lite innan! Men hon har lovat att köpa hem en starbucksmugg till mig :D Lycka*

Ja just det jag klarade min tenta :D är så himla glad för tyckte den var bajssvår :P hihi

Ne nu ska jag dricka te :)

Peace out!

Tillbaka till Jönköping

Nu är jag hemma igen efter en helg i Vimmerby :) Jonas och jag ahr varit barnvakt till min lilla syster Alicia och hunden Nani. Jonas har även spelat tennismatcher och vann båda *STOLT* :D Har inte bloggat något dock för internet och mammas dator är lite sisådär :P Kunde ju inte ta med min dator eftersom ett litet troll har käkat upp sladden! :P haha Känns lite jobbigt inför imorrn, det är då jag måste välja vilket jobb jag ska ta i sommar! Tror jag ahr bestämt mig men måste förhandla lite först ;) hihi

Ne nu ska jag gå och mysa med mina älsklingar <3

Peace out!

ooooorka

Ne nu har jag suttit i lite mer än 2h och läst i REFRAMING ORGANIZATIONS boken och jag pallar inte mer. Är klar med de första 4 kapitlen, det går sjuukt långsamt alltså!  Har inte ens öppnat MARKETING MANAGEMENT boken än :S Den har ännu längre kapitel!!! Hur ska detta sluta?? Jo jag vet precis, jag får läsa i helgen men då ska jag hem till vimmerby så då kommer jag ignorera att jag måste läsa och sen ligger jag efter :( Bara jag som tycker böckerna är tröglästa??? Föreläsningarna har varit bra i båda kurserna så det är roliga ämnen men böckerna??? Hoppas på den jag inte öppnat än, den ska tydligen ha massa roliga exempel, håller tummarna :)

Fasen va sugen jag blev på Mc D nu!! Har tacos kvar sen lunchen men jag och rester funkar inte så bra! Får klura lite till hur jag ska göra ;)

Ne nu väntar mitt te...

Peace out!

What 2 dooo???

Jag står inför ett svårt val :/ Antingen kan jag ta ett roligt och fritt jobb utan säkerhet vad beträffar lön, eller så kan jag ta ett monotomt jobb med fast lön. Dock ganska dålig lön enligt mig! Det är skit svårt tycker jag, jag som lider av beslutsamhetsångest sen tidigare. Detta gör inte det hela bättre :S Jaja jag har helgen på mig, what to do???

Vad tycker ni?? Hjälp mig :)

Peace out!

Vädret OMG!

Hur skönt är det inte ute??? Helt underbart alltså :) Men vi har ju självklart haft lektioner från kl. 10-16 idag :( typiskt!!

Trodde jag skulle skratta ihjäl mig idag när jag kom hem. Vi har en innergård där vi brukar gå med arne när han bara ska kissa och så. Idag när jag kom hem och gick ut med han där så har de satt upp en stor skylt mitt i ett blomland där det står FÖRBJUDET ATT RASTA HUNDAR! What the fuck lixom! Vi går alltid där och jag brukar t.o.m möta hyresvärden där och prata med honom, ingen har sagt något innan. Jag har heller aldrig sett någon annan hund där så skylten är alltså för oss! Eehhhh??? Kan de inte bara säga nått till oss då ir behövs det ett stort jävla plakat???? Herregud, nästa gång jag möter honom ska jag fråga vad de sysslar med. Man kan inte inte ena sekunden säga ÅÅ VAD SÖT HUNDEN ÄR mitt när han skiter på gräsmattan framför honom och sen sätta upp ett plakat!? Dessutom plockar vi alltid upp efter honom tillskillnad från vad föräldrarna på innergården gör efter sina barn. Vi ska sätta upp en egen skyllt ist mitt i sandlådan där det ska stå BARN ABSOLUT FÖRBJUDNA! Haha och faktiskt så undrar jag vad lilla Arne gör för skada när det ligger fimpar, tuggummi, plast, frigolit och annan skit över hela innergården. Hunden är det lilla problemet där om man ska se det så!

Jaja vi ska iaf fortsätta att gå där bara hålla oss undan från skyllten, antar att den enbart gäller landet där den står :P



Peace out!

Skoooooola

Dags att dra sig iväg till skolan, ska möta Elsa på vårt vanliga place så vi kan samcykla :) Btw så fick jag middag hemma hos Elsa igår! Det var jätte gott, sen drack vi te och läste lite skolböcker, myyys! Idag är jag trött men det är underbart väder ute som piggar upp :) GILLAS! Idag har jag lektioner till 3tror jag, kanske 4 minns inte riktigt :P Ne nu ska jag hälla i mig min Proviva jordgubb och cykla iväg





(Gaahh ser sjukt trött ut men skit samma)

Rosa tischa (I <3 my boyfriend) GinaTricot
Chinos Lindex
Rosa rosett Lindex

Peace out!

Till Gabriella