Kvällsmys

Får visa jeansen imorrn ist då jag har tagit på mig mysdressen och ska se på sommaren med göran. Vår granne hade hyrt den igår och frågade om hon inte skulle lägga den i vår brevlåda idag så vi också kunde se den. Så snällt! Har velat se den filmen sen den gick på bio.


Jobbigt med alla val

Idag är jag vrååååål förkyld :'( Började bra men för ca 1h sedan slog det till. Nu får jag ingen luft!

Jeansen kom idag, bild kommer snart. Kamera på laddning!

Har lite twist om min utbildning. Tänk om jag vill jobba med mindre barn? Hur som helst vill jag inte ha gymnasieelever. Jag vill ha underbara problembarn och inga MVG-galningar som gör allt för att skapa debatt. Ooja jag själv som gymnasieelev är min värsta mardröm! Men jag kom på lösningen, jag läser väl inte till gymnasielärare då utan bara senare lärare! 90hp engelska, spetskompetens, och 90hp vad som helst typ 30 hp franska och sedan 60hp vad som faller mig in! Me like!:)
Och det bästa av allt är att jag löste det helt själv, pratade med syon men kände mig inte helt nöjd så jag genomsökte webben och fattade mitt beslut snabbt och enkelt! Precis som jag vill ha det.

Nu ska jag äta lunch och plugga lite, återkommer!

fortfarande här

Idag känner jag mig sjuk, buuhhh! :'( Men jag har iaf gjort klart mina engelska uppgifter och nu ska jag snart sätta mig med franskan och en cola :) Idag har jag, som ni förstår av början på mitt inlägg, bara tagit det lugnt. Sovit ut ordentligt, ätit en rejäl frukost, spelat lite tv-spel med älsklingen och pluggat. En sköndag som var välbehövlig. Vill inte åka på en redig influensa nu eller liknande. Har inte tid med sånt ;)

Imorgon fyller min älskade mamma år och jag kan inte vara hemma och fira henne :'( buuhhuuu! Men hon ska få världens finaste födelsedagspresent istället :)

Har även beställt ett par cheap monday jeans från Nelly som jag hoppas kommer imorrn och då ska ni få en update och bild på dem om de passar vill säga!

Ne nu väntar plugg!

Sjukt mycket skooola

Idag hade jag kursstart med engelskan 30 hp och jag säger bara fy f*n va mycket jag ahr att göra framöver, jag har det uppöveröronen och lite till! Jag har ju nämligen börjat en Franskakurs, även den på 30hp, eftersom jag hade det så soft under lärande 1. Men nu känns det körigt! Ska ju läsa 200% för er som inte förstår "studiespråket". 30hp räknas normalt som 100% och alltså heltidsstudier och jag läser nu dubbelt. Dessutom beställde jag böcker till engelskan idag för 2000 spänn, det är helt stört! Och alla var tydligen lika viktiga och behövdes nu direkt. Jag fattar inte!

Nu har vi varit och storhandlat på Icamaxi och till middag blir det kokt potatis, färsk lax och dillsås. MUMS! Känner att jag behöver lite mat i magen innan jag drar igång och gör klart min engelskauppgift tills på torsdag. Är visserligen ledig till på torsdag men har sjukt mycket franskauppgifter att göra klart så just nu går jag efter ett hemmagjort schema där jag försöker göra klart allt direkt för att jag ska ha tid på mig om det skiter sig :P hahaha Så just nu ser schemat ut såhär:

Måndag: Engelska texter 1&2

Tisdag: Fransk textöversättning samt tema av verb

Onsdag: Det som är kvar från tisdagen + läsning av L'étranger 20sidor

Torsdag: Läsning av L'étranger 20 sidor

Fredag:
Läsning av L'étranger 20sidor + instuderingsfrågor

Lördag: PARTY!

Söndag: Förberedelse inför nya franskaövningar

Kul va? :P Nu ska jag äta mat och sen plugg!


Back to stay?

Nu har jag tjatats till en uppdatering :P haha så det är bevisat att med tjat kommer man långt. Jobbar den här veckan då vi skriver hemtenta så sitter ju mycket vid en dator iaf. Har massa att skriva om från jul/nyår, björnriketresan och skolan men det får återkomma ikväll när jag har min kamera.

Det rullar på....

Till Gabriella