It's all about the hair



Är grymt sugen på att köpa mig lite vettiga hårprodukter. Dessa är enligt Linda Blom de isärklass bästa och mest prisvärda så ska kolla in dem imorgon på frisörshoppen här nedanför. Det är alltså shampo, balsam och inpackning. Blir kanske dyrt med alltihop men jag kan ju börja med inpackningen!


Äppeldagen

Det är äppeldagen idag enligt Saras lillasyster, för det sa dem på TV.


Sanningen:


Det är FN:dagen imorgon vilket de påminner om idag på TV


Spontanshopping

Spontanshopping uppskattas alltid ;)



Oversize kofta, Gina Tricot 199:- (Den är svart men blev nått fuffens med blixten)



Skjorta, Gina Tricot 149:-



Skärp, H&M 129:-



Halsband, JC 69:-


Middag med P6

I måndags var det middag med PedSex på Jensens böffhouse (stavning enligt talspråk, haha). P6 bjöd så det var ett stort plus och det blev en mycket trevlig kväll.

Blev lite bilder också, har inte hunnit lägga upp i veckan eftersom det har skrivits hemtenta så flitigt härhemma :)






Jag ska gå på NEW MOON!

Jonas och jag har biljetter till midnattsvisningen utav NEW MOON den 19/11, alltså dagen före premiären :D Lycka* hihi

Visningen börjar kl. 21.00 med första filmen, TWILIGHT och därefter (lagom till midnatt) kommer nya filmen NEW MOON att visas. 4½h speltid står det på kvittot så vi får nog räkna med en helkväll ;) haha

200kr/st kostade biljetterna men lär nog ta slut fort så skynda om ni vill gå. På SF's hemsida kan man se om sin lokala bio kommer att ha en midnattsvisning!


To die for

Var nyss inne på Fokis blogg, ni vet tjejen som vann årets blogg?! Hur som helst hade hon lagt upp världens roligaste video på sin blogg, alltså jag dör. Endel utav er kanske läser hennes blogg men jag vet många som inte gör det så för att visa vad jag menar får ni den även på min blogg. Det jag tycker är allra roligast är några sekunder in i filmen. Whhyyy? WWWWHHHHHHYYYYYYYYYY? Alltså jag dör :) hahaha

 


Shewolf



Är helt såld på Shakiras nya låt Shewolf. Jag har alltid älskat alla hennes låtar och likaså denna och det bästa av allt är att den blir bara bättre och bättre ju mer jag lyssnar på den. Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Cravings



Helt underbar blus från Cubus som jag bara måste ha, så synd att vi inte har Cubus här i Jönköping. Blir att checka in i Vimmerby i helgen. Tänker att man matchar med leggings av något slag med massor av snygga armband till. Frågan är bara vilken färg man ska ha?

Bild lånad från http://febbs.se/2009/october/cubus-299-kr.html


So close, so close

Måste bara visa. Max 2 sidor per uppgift var det. Min fråga 1 slutade såhär ;)



Nära??? :P hahaha


Hemtentamen

Tänkte bara säga att jag lever, man jag arbetar med min hemtentamen :( bläää!!

Har gjort uppgift 1 av 3 och det tog väl iofs bara 3h men är sjukt jobbigt med allt det akademiska. Alla citeringar, referenser i texten, upplägg och utformning plus att man ska få med allt de vill ha med. Till råga på allt så ska man ha med fördjupningar på allt men max skriva 2sidor, gaaahhh!!

Jag blir galen, en fördjupning för mig är typ 1sida per grej :S jobbigt! Men jag ska klara det :)

Så nu när jag har fått gnälla av mig lite på er så ska jag återgå till mitt arbete ;D haha vi hörs senare och då ska jag vara gladare!

The Twilight Saga

Nu har jag beställt två böcker till nästa kurs i skolan, dessutom beställde jag The Twilight Saga boxen med alla 4 böckerna så nu ska det läsas så fort jag får hem dem. Valde att ta böckerna på engelska, dels för att träna inför våren men även för att de säkerligen är 1000gånger bättre på orginalspråket än med massa konstiga översättningar!

Längtar..... :D


Arne och jag gosar och busar i sän

0-58fc3329e649728e9a3e35b7f5b58b79.png

Kolla varifrån!

Arne och jag gosar och busar i sängen med hans röda kanin men nu är det dags att gå upp :)


Lökringar

Ikväll har vi haft en riktigt smaskfredag :) haha Ne men vi har faktiskt ätit en supergod hemgjord ceasarsallad och egengjorda friterade lökringar med aioli, MUMS! Efter det blev det chips och dipp och världens största vindruvor till IDOL :)

Men nu är jag sjuktmätt! Fast jag skulle kunna trycka ner en lökring till för dem var himmelska, blir något att bjuda familjen på vid nästa besök ;) Mamma sa iofs att de ville ha ceasarsallad när de kom nästa gång så får kanske fra hela alltet för dem nästa gång. Inte mig emot om man säger så!




Inredning av hallen

Just det, jag har fått tillbaka min tenta och var gottochväl godkänd vilket kändes härligt :D Man kunde bara få G så då kan man ju inte bli annat än glad för ett G, hehe! För att fira detta valde jag att inreda vår hall lite, har inte riktigt haft någon inspiration tidigare kring hur jag ska göra med hallen eftersom den är så smal. Men nu fick jag äntligen fram lite idéer och jag måste säga att jag blev supernöjd :)

Vad tycker ni??


2u

Oj, nu har jag inte bloggat på ett tag så här kommer nu en hel drös med inlägg :) Jag har varit väldigt upptagen i veckan med anordnandet utav återinsparken, men nu är det över så nu kan jag blogga som vanligt!

Igår fick jag ett sms från min gulliga pojkvän att hans polare på jobbet hade världens finaste matlåda, nämligen smörgåstårta, och jag kunde ana antydningar på att det ville gärna Jonas ha också så vad gör man? Jo man är världens gulligaste flickvän och går ner till Malmborgs konditori och köper en stor, fin smörgåstårta, två chokladbollar och lite fina blommor :) Kände att det var dags att skämma bort min älskling lite och inte bara själv bli bortskämd!





Drama

The Hills - MTV Shows

äntligen

Idag går det äntligen att blogga! Blogg.se var sjukt segt igår att jag verkligen inte pallade, dessutom jobbade jag på Danish Crown igår och efter det var det Pedsex möte. Idag har jag mentorssamtal om min VFU, så jag ska lämna in mitt arbete och få någon form av feedback tror jag. Efter det ska vi dekorera återinsparkssittningssalen med P6 och senare i kväll är det ju desperate housewives :D wiiieee!

Btw tycker jag ni ska kolla in på denhär bloggen, blir man inte så sugen att man kan dö?? :D


Dessa fruar alltså

Hittade en så klockren parodi av Hollywoodfruarna på Youtube. Alltså jag tror jag dör av skratt!


Jonas och jag spelade lite bowling

0-2cbcc9077fa824f30eaa0737f359605c.png

Kolla varifrån!

Jonas och jag spelade lite bowling idag och man kan väl säga att jag inledde starkt :p sen ägde dock jonas men det behöver vi ju inte prata om :p


Middag och fame

Blev både middag och bio. Efter att ha ätit en massa god italienskmat så fortsatte vi vidare mot SF's biografer, blev FAME. Shit va bra den var, inte alls så töntig och larvig som den hade kunnat bli. Mer verklighetstrogen och realistisk än jag trodde. Till och med J tyckte den var bra och han gillar inte musikaler så tummen upp för FAME, helt klar se värd med mycket gåshudsstunder :)


Dinner



Älsklingen och jag har bokat bord på restaurangen till kl 19.00! Hörs senare för nu ska jag gå och käka pasta..


Jonas shopping

Glömde visa vad min Jonas köpte. Detta köpte han iaf!



Viktiga saker det där ;D


Shopping

Nu är vi hemma efter en supermysig tur på A6 och IKEA. Fick med mig en heldel hem  även att jag inte spenderade så mycket pengar! Sånt gillas ;D haha



Arne fick lite nya kompisar! Kostnad 33:- Billig i drift den där hunden ;) haha



Blev även lite myssaker från IKEA. Filt 19:- Servetter 19:-/st Värmeljus 59:- Stora värmeljus 39:-



Hittade dessa sötnosar inne på IEMS och kunde ju inte låta bli. Vet dock inte vart jag ska ha dem än? 59:-/st kostade dem.



Var bara tvungen att köpa dessa iskubsgrisar. Jag älskar grisar och dessa var bara för underbara!
För ynka priset 19:- Även dessa från IEMS



Min älskling övertalade mig att köpa denna "balerinakjol" vilket jag är väldigt glad att han gjorde. Den är supersöt på och sitter lite högre upp i midjan, färgen är ljust ljust grå. 199:- från BIK BOK



Blev även några söta örhängen från Ur&Penn.


Underbara Lördag

Nu ska jag och min älskling njuta utav en riktig amerikanskfrukost, vi har myshelg denhär helgen så då måste man gå all-in på myset *fniss* Senare idag ska vi bege oss en sväng mot A6 och strosa i lite affärer och självklart får vi ju inte missa IKEA. Hoppas att de har börjat med julsakerna, det är ju extra mys på det :)

Ikväll har min älskling bestämt att han ska bjuda mig på middag så det blir en av våra favorit restauranger, La Dolce Vita. Som ni kanske förstår utav namnet så är det en italienskrestaurang med supergod pasta. Mums säger jag bara.



(Bilden är lånad ifrån http://img2.allposters.com/images/PTGPOD/636544-FB.jpg)

Vad ska ni göra idag?


Idol 2009



Måste säga att jag tyckte rätt person åkte hem. Karolina är en jättebegåvad sångerska men ikväll var hon sämst. Hon valde en alldeles för krävande låt som hon inte klarade av. Jag tyckte hon och Eddie var absolut sämst men Eddie ryckte upp sig i duellen medans Karolina föll.
Men hon behöver nog inte sörja länge innan hon blir uppringd utav någon skivbolagssnubbe.
Kanske Bagge själv ;D


Ibland...

Jag- Arne har varit så jobbig den senaste tiden

J- Hur menar du då?

Jag- Ne men han bara håller på och han slutar aldrig fast man säger till 40miljoner gånger!

J- Ja det är lite jobbigt när han ska slicka i ansiktet hela tiden!

Jag- Ja men det är ju det jag menar, det finns ingen hejd. Ibland vill jag bara ta honom och slänga ut honom genom fönstret.

J- Men då dör han ju?!

Jag- Men du fattar väl att jag inte vill döda honom, jag vill bara att han ska flyga lite!

J- ??

VFU

Idag var min sista VFU dag och jag skäms nästan för att säga det, men jag tjöt. Som en lite flicka.

Som tur var va det inte jag som började gråtkalaset utan faktiskt min handledare som är lika lipig som jag.

Så vi stod där och tjöt samtidigt som vi berömde varandra för hur duktiga vi är. Haha!

Ja som ni kanske förstår så har jag haft en underbar VFU och dessa tre veckor har verkligen bara ramlat iväg.

Jag fick jätte fina ord med mig som kan stiga vem som helst åt huvudet och sedan ville de även ha

mitt nummer, om de skulle vara i behov av en vikarie.

Så vi får se när det blir att komma dit nästa gång :)

Arne



Hoppas jag har fått till dethär med videon nu. Här kommer iaf videon på Arne när han busar, enjoy ;D


The vampire diaries



Gillar du Twilight, True blood, high school drama och snygga människor att lägga ögonen på så kommer du att älska denhär serien. The Vampire Diaries heter den och finns att se online på http://watchxonline.com/


Miss Cherie

Jag har Diors Miss Cherie i hela näsan! Min favorit parfym iofs men i näsan? Fick för mig att jag skulle få en

svag parfymvåg spridd över hela kroppen istället för endast en fläck, därför höjde jag flaskan framför mig en bit

upp i luften och trycker till. Det är bara det att jag i samma ögonblick sänker handen och allt hamnar i näsan.

Får jag inte parfymhuvudvärk idag när får jag det då?

Arne som valp




Duktiga Johanna



Sitter och mosar i mig en bulle, det är gott!
Förresten fick jag nog, det absolut bästa berömmet, man kan få idag. Min handledare sa nämligen att jag har ett sånt naturligt sätt att röra mig kring eleverna och arbeta med dem att om hon inte visste vilken termin jag gick så skulle hon tro att jag var i slutet av min utbildning och snart var klar :D whieeeee!!! Tror ni jag blev glad eller?? Sedan la hon även till att jag kommer att bli en fantastisk lärare.

Vet inte varför jag sitter och "skryter" med det i bloggen men blev så fruktansvärt glad eftersom jag har hittat ett yrke som jag brinner för och tycker är så roligt och när någon då säger att man är duktig och ger beröm så är det en sån otroligt upplyftande känsla. Ungefär som YES JAG VALDE INTE BARA NÅGOT JAG GILLAR UTAN JAG ÄR DESSUTOM JÄKLIGT DUKTIG PÅ DET!

Eller varför be om ursäkt för att jag är duktig? J*la svennebanan land, klart ni tål att höra att jag är en duktig framtida lärare!? Eller hur? Grattis till mig :D *fniss*

Myskväll



Sitter hemma och  myser, väntar på att älsklingen ska laga mat hihi. Har tänt en massa ljus, blev riktigt nöjd med orkidén och lyktan på tvbänken. Kanske är svårt att se på bilden, är tagen med webcamen.

Är ritkigt trött idag, först skola hela dagen, sen hem och skriva på VFU-uppgiften och sedan på P6 möte. Vill sova men kan inte missa hemmafruarna ;D

Ska gå ut en sväng med arne så fic

-d1fc9341d18bd43f8099022acbc28ca.png

Kolla varifrån!

Ska gå ut en sväng med arne så fick bli en mössa i blåsten


Johanna frågar



Vad vill ni läsare att jag ska skriva mer om? Vilka inlägg är roligast att läsa?


Morgon

God Morgon, äntligen börjar vädret att spricka upp. Har stormat och ösregnat hela natten och då är det inte roligt att bo högst upp i ett hus. Låter som att hela taket ska flyga av :S Läskigt värre.

Idag ska jag städa hela lägenheten, bädda rent, äta en vaniljbulle på kanelbullensdag *fniss* och fika med Anna troligtvis.

Förresten måste jag tillägga att min lilla ommöblering här hemma gjorde sig mycket bra i kvällsljuset, med tända ljus och mysbelysning. Det är som Simon och Thomas säger: It's all about the light!

Nej nu ska jag ta tag i livet och bege mig mot dammsugaren. Vad gör ni idag?

Fredagsmix

Nu ska jag gå och mysa med OLW's nya snackpåse, någon som har smakat?


Food and gossip

Bullarna blev som sagt supersmarriga men kände att jag behövde lite mat i magen innan jag börjar hetsäta vaniljbullar. Därför blev det lite grillade revben, potatissallad, vindruvor och kvistkörsbärstomater. Tilldetta ett stort glas cola och två skvallerblaskor, hur mysigt somhelst! Så skönt att bara läsa skit ibland eller hur? Inget ansträngade för hjärnan bara roligt.

Kanske ska dra en omgång Sims 3 lite senare, JA även jag är en Simsnörd, fast jag är dålig på att "spela" med gubbarna vill mest bara bygga husen :P *skratt*




Vaniljbullar

Var ute på söta Lily-bloggen, som är en av mina favoritbloggar, och såg att hon hade bakat super smarrigabullar. Snällt nog hade hon även lagt ut receptet hon använde sig av så nu har även jag bakat bullar. Lilybullar :D hihi


Jag har ett annat recept jag använder annars men sist vart bullarna jätte konstiga så nu tänkte jag att det var dags att prova något nytt och det blev ju riktigt bra! Valde att göra vaniljbullar för det är mina absoluta favoriter och eftersom jag är bagardotter vet jag att man inte ska snåla med fyllningen så jäklar i havet vad smaskiga de blev, och flötiga visserligen, men ska man äta bullar så är det ju inte för att gå ner i vikt så då kan man lika gärna göra det ordentligt ;D *fniss*


Nu har jag tänt ljus här hemma och ska trycka i mig lite smaskiga bullar tillsammans med min lilla Arnegris, han vill också gärna ha en bulle eller två.






Orkidéer

Idag blev det som jag trodde, en sväng till Ikea. Har länge varit sugen på en orkidé och nu hade de specialpris på 65kr, wiieee va glad jag blev. Blev även två större vita blockljus och en klädvårdsrulle (räddaren i nöden när man har hund). Hittade dock ingen kruka som jag gillade men när jag skulle handla lite gott till kvällen inne på Coop så hade de precis en sådan som jag hade hoppats att jag skulle hitta. Nämligen en fyrkantig lite lägre kruka. Helt Perfa till en orkidé.


Inne på Coop blev det även lite grillade revben och potatissallad, snacks och tidningar. Köpte även ingredienser till ett bullbak. är så himlans sugen på vaniljbullar. MUMS!


När jag kom hem och skulle fixa iordning med blomman, upptäckte jag att jag behövde ha något att fylla ut krukan med. Hade lite stenar som ljusdekoration så dem fick det bli men självklart räckte dem inte! Så blev att springa ner till blomsteraffären runt hörnet och inhandla en påse vita kalkstenar, fick även se att även de hade specialpris på orkidér, fast i arrangemang för 149:- så tro det eller ej men det blev en till xD hihi Denna gång tog jag dock en lila, den från Ikea var vit. Så nu har jag en ståendes på skrivbordet och en på tvbänken. De vitastenarna var verkligen pricken över I:et.



Den färdiga orkidén



Min egenhändigt gjorda skapelse ;)



Fick även en djungel i fönstret, kände att det var dags att ta in balkongpalmen och hittade inget bra ställe så den får stå i fönstret sålänge tillsammans med några andra gröningar ;) haha

Go' Kväll

Go kväll bloggen, är allt bra med er?


Tro det eller ej men jag har köpt hela 5 julklappar och 3 födelsedagspresenter! haha Var inte alls min tanke när jag och J gav oss ut på stan tidigare idag. Kanske var det vinterkalla vädret som fick igång julklappsköpartagen eller så kan det helt enkelt ha varit därför att jag hittade så klockrena saker! Är helnöjd verkligen.


Ikväll har vi ätit hemmagjordpizza som vi fick över från igårkväll, hawaii och kebab, mums! Till efterrätt blev det varsitt wienerbröd och senare blir det nog vindruvor, som alla andra helger *skratt*


Är det något bra på TV ikväll måntro?? Någon som har något tips?

Imorrn blir det nog en lång sovmorgon för min del och senare tror jag att jag ska bege mig mot IKEA, det är alltid trevligt. Gå och strosa runt och kanske köpa lite ljus såhär i höstmörkret?! Kanske en ny favorit råtta till Arnis? Den har har nu har han tömt på allt innehåll och tuggat av svansen på så den är helt platt. Men än har han inte tröttnat, tvärtom!



En trött Johanna


BIG BAG

Titta vår fina julklappssäck, den är ENORM!


Ho ho ho

Idag har jag och min kära sambo inhandlat julpapper, snören, tejp, juladdresser och en julklappspåse :P

haha snacka om att vara ute i god tid! Kanske blir att slåin den första julklappen i helgen? Och JA, jag vet att det är oktober ;)

Grattis till pojken!



En kollega har blivit mormor och firar med att bjuda på en blå prinsesstårta.
Samtalet mellan henne och en annan kollega lyder som följer:

- En blå tårta?

- Ja, jag tänkte att det kunde vara passande med en prinstårta istället för prinsesstårta eftersom det blev en liten kille!

- Jaha, va smart. Är det därför det är små kulor på?

Asflabb!!!

- Ja det kanske är för att framhålla att det blev en kille.

Asflabb, igen! Vid det här tillfället var kl 15.00 och alla helt slut i hjärnan. Mycket roligt!

Till Gabriella