God Morgon

Sitter här relativt nyvaken och säger nej till allt älsklingen erbjuder som frukost, inte med flit, är faktiskt hungrig. Men jag vill inte ha något, är inte "sugen" på något :( Jobbigt! Igår uppenbarades det för mig att jag tydligen får sjuklön eftersom jag är vikarieanställd för minst 1månad och har jobbat 14dagar utav det vilket gör att jag uppfyller kraven. Hoppas bara det är fler än jag som är pålästa om detta så jag slipper tjaffsa med dem om det!

Just det, min dator låg på sin dödsbädd. Har varit lite konstig nu ett bra tag och stängt av sig och haft felmeddelanden och massa skit, plus att jag flippa på den och hade halvt ihjäl den (Ooups!). Men nu har min kärlek tagit tag i problemet åt mig och hjälpt mig formatera den, så hoppas det blir bättre nu :) Thanks babe <3

Svininfluensan och j*vligt bitter

Har sovit ett tag med Arne, det är mysigt! Men vaknade av att det gör ont innanför öronen och ner bakom kindbenet. Vill verkligen att den här "sjukdomen" ska ta slut snart. Tror jag har svininfluensan, jag menar vad skulle det annars va?? Så j*vla typiskt.. Men inte så allvarlig att jag behöver en konstgjort lunga, tur för mig eftersom det bara finns typ 4 eller??? Så jag får vänta med det tills de blir lediga igen, skämt å sido men tycker sjukvården är bedrövlig ibland. Så himla typiskt Sverige att inte ha tillräckligt med utrustning! Ja frun ska få en rullator såfort vi får in en (läs: bara någon annan kärring dör först).

Ne nu va jag bitter, det får man inte va! Ska dricka lite avslagen Cocacola tror jag det muntrar upp :)


WHAT'S THE TIME DEAR?



Hur gillas min nya Jetset klocka? Skulle kostat nånstans över tusenlappen men blev min för 300 ;)

HM Paketet har kommit!

Nu har jag fått mitt HMpaket och jag måste säga att jag är mycket nöjd, allt satt som en smäck! Eller som jag vill att det ska sitta kanske stämmer bättre ;)hihi  bjuder på ett litet kollage, dock blev bilderna jätte suddiga när jag klippte och klistrade men det får ni ta :) Men jeansleggingsen på sista bilden är från VeroModa!



Gissa vem???

Nån som känner igen den här tjejen????



Ena dagen är hon supermodell och pryder italienska vogues omslag och nästa dag skrämmer hon skiten ur oss i Apolivareklamen. Adina Fohlin heter tjejen och är en riktigt duktig modell, dock inte på tvreklam kanske för mig skrämmer hon livet ur varje gång!! Läskig tjej eller vad tycker ni?? Men måste säga att hennes portfolie är mycket imponerande..

Mys med min bebis

Arne och jag har precis delat på en caesarsallad och jag vet inte om jag någonsin sett en hund äta sallad med en sån aptit! Dessutom har jag satt ljus i två av min flaskor och låter dem brinna med hopp om att de ska rinna ner på glaset, går långsamt men antar att det gör det. Ingen som har tips om hur man kan göra själv för att få det sådär härligt rinnigt på glaset?? Ne börjar halv åtta hos mig och det kan man ju inte missa!! Både Arne och jag gillar det stenhårt. Titta ni med, 4an :)

Svullen som en blåsfisk!

Förlåt för kass uppdatering men jag är vrålsjuk :( Har en hals som en fotboll, haft feber och ont i kroppen och nu börjar det hela att sprida sig mot öronen :S Usch hatar att vara sjuk, men det gör väl alla ;)

Tänkte iaf att jag skulle muntra upp med en bild från helgen när jag red en av ponnierna! Mamma har glömt bort va de båda heter så hon kallar dem skönheten och odjuret :P haha Fast båda är riktigt vackra men stoet är ett riktigt sto så att säga så hon får vara odjuret  ;) På bilden rider jag iaf "Skönheten", gud va jag hade älskat den ponnyn under mina ponny år, men jag tror inte han passar en liten tjej tyvärr, han vill ha en "vuxen"ryttare som vet vad hon/han sysslar med då han är lite osäker av sig ibland och tydligen har han inte full tillit i hoppningen, men det har troligen att göra med att det är småtjejer som har ridit honom och lagt han i skiten för många gånger så att säga. För han ska tydligen kunna hoppa HUS! ;) Hur som helst gillade jag han jätte mycket och mamma med, han är riktigt välskolad och nästa gång ska jag nog se om jag inte kan hoppa lite ;P hihi


Auktion!

Ni sitter jag här och det känns som att jag har en flodhäst mellan benen, haha har sån djävulsk träningsvärk att jag knappt kan gå normalt! Och nu helt plötsligt fick jag jätteont i halsen med :S Usch det vill jag inte ha!!!! Förresten va jag på auktion i lördags med mamma och jonas i spångenäs. Och vet ni vad?? Jag vågade faktiskt ropa in lite saker :) hihi trodde inte det men jag har sedan länge velat ha riktigt gamla flaskor i olika storlekar och nu så hade de det på auktionen! Så blev en hel hög fina flaskor i olika färger och storlekar. Endel har ett litet lock högst upp så de ska jag ha tillsammans som prydnad bara och sedan ska jag ta två stycken andra och sätta ljus i, tycker det är så fint när de rinner ner på glaset. Det bästa med dessa flaskor är att de är så gamla, så de är inte så "perfekt" gjorda. Glaset ser lite olika ut vilket gör att det verkligen ser handgjort ut, precis som jag vill ha det :D Fick även med lite äldre syltburkar mm som jag har diskat ur och ska ha nötter och socker mm i! Mysig gammeldags känsla :)
Visar bilder när jag har bestämt mig vart jag ska ha det ;)

Home again!

Nu sitter jag återigen på jobbet efter en mysig helg i Barmshult. I lördags va det fest och det va mycket trevligt dock glömde jag kameran så blev inga bilder :(

Mamma har två d-ponnier hemma på bete så dem red vi på igår och jag har sån träningsvärk att jag knappt kan sitta ner :P haha lyckat! Fick även en jätteblåsa på fingret som gör riktigt ont :S Men va så jäkla kul att få rida lite och båda va mycket fina! Mamma tog lite bilder så det får ni nog se såsmåningom ;)

Hemklickat från HM's Höstkatalog



Det här och gaaanska mycket mer är påväg hem till mig från HM's höstkatalog! ;) Kommer du beställa något???

.....

Ledsen i ögat idag :'( Kan inte riktigt förklaras! 

Vill pussa på min prins så allt blir bra!

Paket från Lindex??

Idag kom tydligen mitt paket från Lindex! Skulle ta en vecka och jag beställde i måndags men det gick tydligen fortare än så ;) Ska ta och hämta ut det efter jobbet idag :) HM katalogen har ju kommit nu med så därifrån kommer det beställas hem kan jag lova! Hittade massor av fint som vanligt men måste nog rensa lite så jag ser vad jag behöver!

Imorgon bär det av till Vimmerby efter jobbet och i helgen blir det feeeeesst!!!! :D Så himla kul, jag har laddat upp med nya kläder, Corona, Hanna's smultroncider och ett härligt humör!

Idag har jag även klickat hem en Boyfriend Blazer från Ellos men den får ni se när den kommer ;)

Måste jobba vidare!

Bebis är ledsen :'(

Stackars bebis har ont i tassen idag :( Han har busat sådant på hunddagiset i gruset att han har skavsår på trampdynan! Så nu går han och haltar :'( Men de skulle låta honom vila idag men har jätte dåligt samvete att jag inte va hemma med honom idag! Tänkte det först men onsdagarna är det så mycket som sker så va tvungen att gå till jobbet, vi får väl se hur det är med tassingen imorrn så kanske mamma får vara hemma med sin bebis då. Finns det något som heter vård av sjuk hund??

Sweet Dreams

Ikväll har vi sett på Taken som va rikigt riktigt bra :D Vi satt som fastklistrade framför tv:n! Nu ska jag gå och lägga mig, måste köra älsk till jobbet vid halv 6 imorrn så måste sova annars fungerar jag inte så bra ;) hehe
Sov Gott kära läsare!

Hem klickat!

Har klickat hem lite sötnosar från Lindex hemsida! Super smart idé det där med att beställa på nätet och hämta i butik, slipper alla extra avgiftersom är så tråkiga men som alltid tillfaller. Men inte hos Lindex ;)


Har redan ett likadant svart som det högst upp till vänster men gillar de så mycket så jag ville ha fler, dock va det marinblåa slut så fick bli ett svart till och ett vitt ;) (BTW, de är långa och slappai modellen och kan användas till leggings) Linnet längst ner va så fint i uringningen, lite roligare än vanliga baslinnen. Och armband i flera varv har jag letat efter så fick bli ett sådant också :D Idag blev det även ett par leggings som är trasade på benets utsida samt lite fina guldringar i olika modeller!

Filmmys!

Blev tre filmer från hemmakväll men vi orkade bara se en idag!
Blev The Duchess, Taken och Vi hade iallafall tur med vädret igen! Såg den sist nämnda som va riktigt rolig faktiskt :) Men man måste nog uppskatta "twisterna" i filmen för att tycka så, vi hade iaf jätteroligt åt Gösta :P haha
Vi får se vad det blir imorrn för film, måste dock hinna med nya leggings och systemet i veckan för i helgen är det party ;P hihi Ska bli så kul att träffa alla flickorna igen tillsammans, va ett tag sen tyvärr :(



Dagen

Idag har varit en ganska vanlig dag! Gick upp vid kvart över 5 för att köra kärleken till jobbet, sedan åkte jag hem igen för att fixa iordning mig själv. Vid kvart över 7 va Arne och jag redo att åka till dagis resp. jobb och jag hann även köpa varsin pastasallad till mig och J. Dock va de skitäckliga skulle det visa sig men hade massa mumsig vatten melon med mig så det gjorde inget ;) Idag hade jag faktiskt en hel del saker att fördriva tiden med så dagen gick väldigt fort och när jag kom hem hade älsklingen städat hela lägenheten och börjat laga mat <3<3

Nu ska vi bege oss mot hemmakväll för att hyra film, får se vad det blir för någon ;)

Gratis Mode

Här kan man enkelt tjäna ihop till presentkort hos t.ex. HM eller GinaTricot genom att besöka hemsidor mm.

Gå med idag du med!

Anmäl dig
här!

Gratis Mode


Min lilla syster är en cooling! Vi

032e99d188af74f6e0e991103bc0a7ca.png

Kolla varifrån!

Min lilla syster är en cooling! Vi sitter på en restaurang i vimmerby när alicia störs av en löstand. Den är inte lös längre om vi säger så ;) haha en Skit stor tand som bara va aningen lös slet hon ut och sen sa hon lugnt; nu gör det inte ont längre!


Myser i solen

Idag är vi i Barmshult och solar och badar! Ikväll blir det Hotellträdgården med familjen då vi ska fira Jonas :) Arne har äntligen fått ta bort tratten och stygnen och han är super lycklig :D




.....................................................................................................................


.....................................................................................................................


Varför reagerar vi så olika?




Idag på Aftonbladet går det att läsa på den översta rubriken att det har skett ett bombattentat på ett lyxhotell i Indonesien med minst 9 döda. Lite längre ner kan man läsa att ingen svensk är bland de skadade, vilket alltid blir kommenterat när hemska saker sker och självklart vill man veta det. Men varför egentligen??
Är det för att det helt plötsligt blir mer personligt om det är svenskar inblandade, en "det kunde varit jag känsla"?? Är nyheten lättare att ta om det inte rör Sverige?? Eller är det så att den blir mindre viktig för att den ligger, för oss, för långt ur vår räckning? Om ni tänker på det, hur reagerar ni på de hemskheter som händer. Är det samma reaktion oavsett svensk koppling eller inte? Är vi så egoistiska att vi bara bryr oss om vårt egna, eller våra egna?!

Hur tänker du??

What a NIGHT!

Kan bara säga att bion igår va super bra :) Både jag och sambon var mäkta nöjda när vi vandrade hemmåt i sommarnatten, småpratandes om hur vi tror det går för dem? Hur allt löser sig! Och nej vi har inte läst sista boken och vill inte heller utan vill se om vi gissat rätt när nästa film kommer ;D hihi

Imorse var dock inte så roligt då klockan ringde 5!!! Vi va hemma 23.40 igår så 5h sömn är inte mycket att hänga i julgranen, ärligt talat va jag så trött i kroppen att jag inte i min vildaste fantasi kunde förstå hur jag skulle kunna resa mig ur sängen! Kände mig nästan sjuk :( Älsklingen beskrev det hela mycket bra när han sa i bilen till jobbet:

- När jag gick in för att se om du rest dig än låg du helt utslagen med blicken fäst på en punkt så jag lät dig va ett tag och tänkte att du är nog pågång upp. Men när jag, efter att ha fixat med linserna och håret, kom tillbaka och såg dig ligga exakt likadant så blev jag rädd och funderade på om du verkligen levde!

Haha vilken tjej va?? Sådär underbar på morgonen ;) Haha

Sleepy head

Nu ska jag när som helst sluta! Då ska jag åka hem och sova en stund så jag är riktigt pigg ikväll på bion :) (Lite dubbelmoral i det hela med tanke på att jag skrev imorse att jag var så ovanligt utvilad idag, glöm det för nu är jag trött! hihi) OBS! Får inte glömma Arne på dagis, får inte glömma Arne på dagis!

Elsas Hem


Elsas Hem är en helt underbart söt heminredningssida som erbjuder allt som är lantligt, romantiskt och vackert! Det är svårt att inte bli förälskad i allt det underbara från t.ex. GreenGate! Nu är det även rea, så kanske borde man passa på??

Morning Sunshine!

En ny dag är här och jag är för engångs skull riktigt utvilad :) Ikväll ska Jonas och jag se den nya Harry Potter filmen, den verkar jätte bra kanske den bästa av dem tillochmed :) Har ni sett den än??


Dining alone...

Nu har jag ätit mat och ska snart gå och duscha lite men först en bild på på supergoda middag som jag tyvärr fick äta själv eftersom älsklingen jobbar :(



Är spenatravioli fylld med ricottaost i en gräddsås med zucchini och champinjoner och till det är det babyspenat och gröna böner :)

Country Homes Interior

Lantkänslan har kommit för att stanna, har gått och blivit helt förälskad i den typen av inredning! Funderar på om jag skulle börja och blanda in mer inredningsinlägg bland de vanliga?? Vad skulle ni tycka om det?? Själv tycker jag sånt är jätte roligt så det kanske ni oxå gör?? :)


Mission impossible

Nu slutar jag snart och sen blir det att stressa hemmåt för jag har ett hemligt uppdrag ikväll kl. 1800 xD hihi

Måste hämta Arne från nya dagiset och sen hem och äta något och leta fram gammal skit :P haha spännande!!!! :D:D

Aja nu måste jag skynda mig hem hade gott!!!

Eikkala

Jag har hittat en jätte fin inredningssida på nätet som har en lite romantisk/lantlig stil över sina varor! Kika in den här!

Att skriva???

Idag är det en riktig telefondag på jobbet, och tur är väl det eftersom jag inte haft något annat att göra idag :(
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag heller??? Har inte direkt hänt något idag mer än att jag såg att statistiken låg uppe på vhs. 0,1 i HP på min utbildning och 9antagna på HP, jag låg ganska bra till där alltså :P haha Fast kändes skönt att se att jag lätt kommit in på betyget oxå. bara ynka 12,45 i BG :S Men igår fick jag iaf ett kuvert från högskolan med en polkagris och massa info om insparken och staden, fast det sista har jag koll på nu tycker jag efter snart ett helt år här :)

Piren

Klänningen igår va för stor :( Men den fanns kvar i 34 så jag kunde byta den :) Vilken tur att jag inte klickade hem den på nätet för då hade det genast blivit krångligare! Sen sa min söta älskling att han tyckte jag va så fin i den så att han ville ge den till mig :D Lycka!

På kvällen igår så blev det iaf Piren med Jonas föräldrar! Det va mycket folk och härligt väder så det va strålande :)

            


Gina Tricot

Satt och surfade runt lite på webben under min rast förrut och blev helt kär i en klänning från Gina Tricot. Dock är jag lite sådär med att beställa på nätet när affären finns runt hörnet hemma, men jag kände bara ett enormt begär! Ringde då min älskling som va på stan med sina föräldrar passande nog, så han gick in på Gina och sökte med ljus och lykta och efter att ha bett om hjälp hittade han den. Nyhemkommen igår!!! Så erbjöd sig en av de som jobbar där att prova den åt mig så att han visste vilken storlek han skulle ta, för jag va inte alls säker! En 36a kom de fram till så nu ligger den hemma och väntar på mig :D:D Jag har världens finaste pojkvänn! <3 (Fästman för att vara helt korrekt :P)

Så vad tycker ni?? Fin va?? Här finns den Gina Tricot

Trattman del.2

Trattmans öde ligger i våra händer! Ska han ha tratten till torsdag eller låta den vara på tills stygnen åker bort på söndag. Pina för honom eller pina för oss?? Tror det blir han som får lida lite extra för mamsen är så rädd att det ska hända nått med såret och han dör eller nått annat hemskt! :(

Ja så blir det, tratten sitter på till söndag! Stackars Arne men ska inte säga vilken dag det blir när han frågar så känns det inte lika långt för han ;)

Herr Trattman!

Kan inte låta bli att visa herr Trattman som är hur söt som helst i sin tratt! Speciellt när han fastna medden överallt och står och piper så jag får komma och hjälpa honom loss därifrån ;P haha



Älsklings Arne! <3<3<3

Imponerande fröken Hesselgård!

Jag vart nått enormt sugen på tacopaj! Så vad gör jag?? Jo jag börjar leta recept, finns det nåra?? Ja massor men bara konstiga! Vad gör jag då?? Jo improviserar ihop en paj av det jag tycker känns lämpligt och vad blir det då?? Jo superduper gott :D hihi Riktigt stolt är jag att jag fick ihop en hel paj på måfå! Dock borde jag nog kollat upp ett recept till degen men det får bli nästa gång :)

Gott va????


MumsMums!

GratisBio.se



Nu har jag registrerat mig på Gratisbio som faktsikt är en av de få sajter som verkligen ger vad de lovar! Gör det du med, ange gärna mig som referens ;)

Älsklingen 22år !

Igår fyllde älsklingen 22 år och jag glömde faktiskt bort att blogga :P haha, denna gången va det inte det att jag inte kände för det utan jag glömde helt bort det! Så kan det gå ibland. Hur som helst så blev han jätte nöjd för presenterna han fick utav mig, en marin elvine jacka, typisk elvinemodell, en ljusblårandig skjorta och björnborg kalsonger ;) Sen fick han även ett biobesök som sker på torsdag, blir Harry Potter :)

Imorrn blir det att fira honom med hans mamma och pappa och i helgen blir det återigen hem till vimmerby för att fira med mina föräldrar!

Kramar

Mobilbloggar direkt från hultsfred

53fa2338d4fd0b18e01f5842849629f6.png

Kolla varifrån!

Mobilbloggar direkt från hultsfredfestivalen! Härligt drag när sahara hotnight drar igång. Vi inledde med en langos så nu är vi helt redo :) puss på er


Festival

Idag har Jonna och jag varit ute i naturen och tagit massa bilder som ni kommer att få se senare, när och hur lär märks ;) Nu sitter vi iaf hemma hos mig och väntar på att åka till hultsfredsfestivalen :D:D Vi ska se sahara hotnights och winnerbäck iaf sen får vi se vilka det blir mer! Mat lär det bli hur som helst! Älskar festivalmat.....

Vi får se hur vädret blir under kvällen men vi ahr laddat med regnjackor och gummistövlar xD hehe*

Får se om jag mobilbloggar senare, beror på om något spännande dyker upp ;)

puss&kram

Antagningsbesked 1 är äntligen här!




Igår kom äntligen beskeden från studera :) Jag kom in på mitt förstahands val, engelskalärare gymnasiet i Jönköping :D Nu kan jag slappna av och börja njuta av sommaren, ska bli så kul! hihi men skratta när jag läste att jag blivit antagen på mitt högskoleprov resultat, haha jag som gjorde skit på det verkligen men tydligen bland de bättre av de som sökte , kanske bara va jag som hade gjort det :P haha för visst är det så att de ska ta in en viss % på betyg och en annan %del på Högskole provet!
Någon av er som sökt något och kommit in??? :)

Hur som helst nu är jag iaf hemma i Barmshult, vi har nyss vaknat och ätit fruktost. Arne mår bra, väldigt bra men han är väldigt gosig hela tiden, mycket mer än han brukar. Men han är lite ledsen i sin tratt så det är nog därför han vill gosa :)

Jonna hade tydligen två biljetter till Hultsfreds Festivalen och snäll som hon är frågade hon mig om jag ville gå med! Så dit blir det imorrn kväll! Blir riktigt roligt tror jag :) Måste bara ringa och säga till henne att allt är OK hehe, va ju tvungen att fixa bebisvakt innan jag kunde svara Ja helt!

Idag blir det sol och bad i poolen,fika hos mormor med såklart :D Vad ska ni göra??

dags att åka! Nu sticker jag till

0-31ee96e4e8a2a06a29773c4839f9c3b2.png

Kolla varifrån!

dags att åka! Nu sticker jag till vimmerby. Skriver mer på tåget puss!


Hemska dag ta slut!

Idag har det varit en körig dag för mitt stackars huvud :( Arne for till vimmerby idag för att kastreras och allt va väldigt noga planerat men från det att mamma tog honom till veterinären så gick allt skit, förrutom med Arne då, hans ingrepp gick jätte bra! Men det va missförstånd hit och dit och en enda salig röra utav alltihop men nu tror jag att det har löst sig iaf. Jag skulle ha åkt till vimmerby imorrnkväll men fick boka om så jag kunde åka idag ist. Vilken tur att jag förengångs skull tog en avbeställningsbar biljett, brukar skita i det annars. men det låg väl på känn eller nått, kvinnlig intuition eller vad heter det?? ;) haha Sen hade vi fått helt fel information angående hans konvalecens så nu har både J och jag tagit ledigt i olika omgångar för att pussla ihop de kommande 10dagarna. Dock va vårt hunddagis väldigt hjälpsamma och förstående så sista dagarna löste dem, tack och lov :) Så idag när jag slutar måste jag superspeedat packa allting och få med mig det jag ska. Ska ta med mig datorn oxå så jag bloggar lite bättre när jag är i vimmerby, brukar inte bli något alls då eftersom deras dator är så seg men nu kan jag ju inte skylla på det om jag tar med min egen! :P

Skriver när jag sitter på tåget, tror inte jag hinner innan!

Puss&Kram

God middag

Nu har vi ätit en jätte god middag jag och älsklingen, blev spenat ravioli med ricotta ostfyllning och över detta hälde jag en krämig gräddsås med zucchini (stavning?)och champinjoner. Mums! Älsklingen hade även gjort êntrecote till men jag är lite trött på kött så jag tog bara en lite bit. Vet inte vad som har hänt med mig men jag vill inte ha kött längre, förrutom räkor och andra havsdjur då förstås :) hihi

Ikväll ska vi bara slappa och mysa så detta blir nog sista för ikväll, kanske skriver jag nått om det skulle hända något roligt :P haha
Annars får ni sova så gott så hörs vi imorrn!

Puss*

En bild från GBG! Blir glad när ja

0-6152281b5c006f972a389396b453cd46.png

Kolla varifrån!

En bild från GBG! Blir glad när jag ser den här bilden :) En av de bästa kvällarna någonsin! Älsklingen bjöd mig på kock och vin, en två stjärnig restaurang som va helt klart i världsklass! Allt va toppen, maten, servicen, lokalen! Super fint :) Drömmer mig tillbaka när jag sitter här med mina fakturor :p


Snart....

Idag är jag trött, trots min tidiga sänggång igår! Jag behöver tydligen sjukt mycket sömn :( jobbigt, hela kvällarna försvinner juh! Nu tror jag btw att högskoleansökningarna blir tillgängliga snart, det står att urval sker :S jobbigt!!!

Sitter och småkollar lägenheter till min "sega" kompis som inte hittat någon än även att jag har tjatat på henne :P hmmm undra vem detta kan vara???? Jag tror hon känner sig träffad :P haha Men nu verkar det vara stopp, kan va att jag gick igenom alla igår eftermiddag och bara tre nya tillkommit sedan dess ;P haha men vad vet jag *ironi*

Ne men hittar hon inget så blir det soffan hos oss, kanske är det de hon har planerat. Kanske är det flytta hemifrån sjukan som spökar och hon är vettskrämd för att stänga en dörr till sin egna etta vetandes att det bara är hon nu! (Jag skriver lite detta för att skrämma henne ännu lite till så att hon måste ta vår soffa iaf) :) hihi busigt av mig! För jag vill ju gärna ha henne så nära som möjligt nu när vi varit ifrån varnadra i ett helt år :'(

Vet inte riktigt varför jag skriver detta men det är nog mina högskolespöken som sökar lite för mig oxå och då är det skönt att prata om någon annan :P

Dagens! Vet inte hur bra ni ser bi

50425b2920b82718020e0632ab755472.png

Kolla varifrån!

Dagens! Vet inte hur bra ni ser bilden men det är en skjort tunika från HM, vit rosa randig och ett par mörka jeans från gina! Till det blir det gladiator sandaler :) nu blir det jobbet, vad gör ni?


Frisyr tips!

Nu har jag ätit och är mätt och go :) Var riktigt hungrig, jag var tvungen att skena runt på stan nu efter jobbet och titta efter något till älsklingen så att om jag inte hittade något skulle ha fler chanser på mig de närmaste dagarna. Men faktiskt så lyckades jag hitta allihop! :D Mycket lyckat* Nu ska vi bara hålla tummarna för att han gillar dem oxå :)

Jag har fått förfrågan att visa hur jag gjorde min frisyr från några inlägg längre ner vilket jag självklart kan göra! Dock är jag osäker på hur man lägger in filmer på bloggen så tänkte skriva en förklaring nu istället och så kanske det kommer ett video inlägg senare oxå :)

1. Gör en hästsvans i önskad höjd ( Jag gillar att ha mina höga), det gör inget om det blir lite "slarvigt" bara det sitter!

2. Ta en hårslinga från det översta håret i toffsen, ca 3-4 cm bred beroende på tjocklek på håret, håll i änden på slingan och lixom vira den uppåt och innåt huvudet och fäst med hårnålar "innifrån".
Gör så med restan av håret oxå men vira åt olika vinklar så att det blir en fin bulle i slutändan och så att toffsen inte syns mer. Det viktigaste är att fästa nålarna innifrån "inrullningen" så att de inte syns och så att det blir en fin mjuk form på bullen när allt hår är uppe kan man se över det för att se om det glipar någonstans,då kan man fästa igen det genom att sätta ihop hårslingspartierna med fler nålar!



Förstår ni något utav det eller är jag helt luddig??? Vet knappt själv om jag förstår hur jag menar :S Men håll till godo så länge så ska jag försöka fixa ett videoinlägg senare :)

Detta blir nog sista inlägget för ikväll, är så trött så jag måste sova tidigt, super tidigt :P haha

Hörs imorrn!

Puss*

Caesar Sallad!

Nu är det bara 10 minuter kvar tills jag slutar! Då blir det att hämta Arne från hunddagis och hem och göra egen Caesar sallad! Mums! Jag ska göra allt själv från grunden, även krutongerna. Fick till min stora överraskning se att det är sardeller i caesar dressing vilket jag inte visste så det blir spännande att se hur det blir. Jag har blivit lite besatt av det på senaste tiden måste jag erkänna men det är ju så gott såhär på sommaren!



TTYL

Tror jag löste detta med mobilblog

618fd3492d0df92085793cbc42262171.png

Kolla varifrån!

Tror jag löste detta med mobilbloggandet iaf om detta kommer fram som det ska! Detta är iaf mitt kontor och som ni ser har jag lite att göra med att leta i de enorma pärmarna! Vad har ni gjort idag? :)


Bloggy

Jag ser på min statistik att många fortfarande hade kvar hoppet om att bloggen skulle uppdateras så grattis till er som orkat härda ut den enorma torkan för nu är jag på otroligt bra blogghumör! ;D Förresten har jag hittat en lite rolig sida som heter Bloggy.se där man har en miniblogg som man kan skriva inlägg på max 140 ord :P kul va!!

Jag heter http://hesslans.bloggy.se check it out ;)

Förresten visst kan man mobilblogga även till denna blogg eller har jag fel?? hur gör man det då?? Någon som vet??

Hejsvejs

Munnen full av mat

Fikar lite nu på jobbet, älsklingen hade gjort en super fin macka till mig med parmaskinka, babyspenat och ost :) Mums!
Hittade dessa sötingar när jag googlade lite, är de inte helt underbart söta???


Bilden är lånad från http://www.zombie-popcorn.com/porcupine-baby.jpg

De kanske inte är så mysiga att gosa med men man kan klia dem lite på magen kanske ;)

Snart kommer antagningarna till högskolan, hoppas hoppas det går vägen annars vet jag inte vad jag ska ta mig till :'(

Back to work!

Still here ;)

Nu är det en ny dag och jag är fortfarande här och skriver, JIPPIE!!! ;D haha jag har inte torkat ihop igen :P Tyckte till och med att jag var riktigt ambtiös i gårdagens inlägg, mer sånt!

Idag är jag trött, fick gå upp jätte tidigt för att Jonas började en timme innan mig och vi åker ju till jobbet tillsammans! Men är något piggare nu faktiskt, ska sova tidigt ikväll tror jag :P Idag har jag lite jag måste fixa med efter jobbet, Älsklingen fyller 22år på söndag vilket självklart ska firas :D

Ne nu ska jag jobba lite med lite minusregistreringar som ska tas bort och försöka ge mig på en varumottagning om det finns någon ledig?? Någon som fatta nått??? :P haha ne men det är knappt jag gör själv ibland! ;D

TTYL*

Men va fan!

Självklart nu när jag är igång igen så buggar älsklingens kamera så kan inte få in några bilder från nånting :( hans dator är paj soch min dator tar inte minneskort i den storleken och sladden funkar inte :( lyckat??!!! haha men men jag har iaf använt min kamera och tagit bilder på det jag köpte i GBG :D Dessutom har jag en ny favvofrilla som jag tänkte visa bilder på!

 Nya undisar från HM, gråa och vita

 Kjol GinaTricot (ljust persikofärgad)

 Jeansskjorta från Zara!

 Oversize kofta (marinblå) och linne med nitar (svart) från Lindex

 Skor med nitremmar från Din Sko!

Dessutom köpte jag mineralsminket ID Bare Minerals som jag tänkte skriva lite om sen när jag har använt det lite mer, köpte ett startkit för 995 kr :S hehe

Håret va det ja! Here we go....


Vad tycker ni??? Hiss eller Diss????

Mer bilder på massa annat kommer så fort jag löst kamera problematiken!

ByeBye*

Tillbaka

Det var inte länge som jag lyckades hålla igång bloggen men nu ahr jag faktiskt en hel del att skriva om så lär bli ett par inlägg nu framöver :) Iaf så har jag fyllt 20 år för er som har missat det! Hur gutt som helst ;P Har flera bilder och mer att skriva om det men är inte hemma nu så får bli senare! Sen har jag även varit i GBG med min älskade Jonas, vi var där i helgen så tänkte visa bilder därifrån och självklart visa vad som fick följa med mig hem ;)

Igår kväll blev det iaf film och mys när vi kom hem ifrån götet. Såg The House Bunny, knäpp film :P, och Pojken i randig pyjamas som handlar om hitlers nazityskland och om två pojkars förbjudna vänskap och jag tjöt som en gris, helt sjukt! jag grät så jag trodde jag skulle gå åt, usch vilken gripande och hemsk film. Otroligt sevärd men oerhört jobbig om man är lite utav den vekare sorten, som jag ;) hehe

Jaja men det är lite utav vad som komma skall, lovar att första kommer redan ikväll och sen ska jag hålla bloggen mer flytande ;)

puss på er *


Till Gabriella