Tomtevakaspex



Tomtevakaspexet (1a), jag sjunger första versen :)


It's snowing

Nu faller äntligen snön utanför fönstret. Arne blev helt överlycklig när vi gick ut på morgonpromenaden och han kände snön under tassarna och fick flingor på nosen. Min lilla skatt ♥

Ska göra mig iordning lite nu och dra en snabbis runt stan. Har bokredovisning på barn&ungdomslitteratur idag. Jag har blandannat läst en bok som hette Känslan av att hoppa som handlade om en tjej som funderade mycket på självmord. Gav en riktig tankeställare och känns som en bra bok att ha läst om man ska jobba med ungdomar. Kort var den också (122s) vilket underlättar en stressig vardag!

På fredag fyllar Arne 1år! Min lilla älskling blir stor då. Tänk nu är han 0år :P haha

Lycka kommer i ett mail en grå december dag

Jag är glad! Jävligt GLAD :D Jag ska ge allt och går det så går det, annars har jag iaf gjort mitt bästa!

EDIT: Nu knackade helvetet på men när jag är klar med han ska jag fortsätta att vara glad!


Buy my snowboard!

Säljer min snowboard som jag använt 1 gång. Den är som ny! Säljes komplett med skor och bindningar. Ni hittar den här!

Priset är prutbart!


Lots of stuff

Tomtevakan var toppen! Allt gick galant och alla verkade mer än nöjda med kvällen. Lördagen blev också lyckad och jag hade en underbar kväll med min fina Ida som stadigt sällskap, bättre kan det inte bli :)

Igår var det antagning till Pedsex och vi valde in tre nya trevliga själar. Äntligen blev min Ida en del av oss och vi kommer ha en underbar tid i P6 framöver :D Idag skulle alla nya vara med och förfesta med oss innan sista kårkvällen, jag skulle dock ha jobbat på kåren men är sjuk så jag har fått stanna hemma. Men min underbara Jonas har lagat god mat och köpt massa mumsig fika till mig och tagit så väl hand om mig! Älskar dig min skatt ♥

Idag återvände mamma, mormor och alicia från USA, skönt att ha dem hemma igen! Jag ska vara hemma imorrn med, har ingen lektion så det passar bra med mitt onda i halsen.

Den 18dec bär det av till Vimmerby vilket jag ser fram emot något otroligt! Saknar lilla söta Bella också, var alltför länge sedan nu...

Btw så har Arne köpt värsting presenten till Nani i julklapp och skrivit ett rim och allt. Vilken kille va? ;D haha J och jag har dessutom köpt lite till lillskrutten själv så ska bli spännande och se om han kommer vilja öppna dem själv eller om han behöver hjälp. Det luktar ju trots allt väldigt gott om hans paket så han borde nog slita upp dem med glädje ;) hihi

Nu har jag babblat om massor så welcome to my life! En bild på Bella får avsluta!


Tomtevaka

Idag har varit en sjukt lång dag, måste sova så jag är pigg imorrn till tomtevakan. Vi har övat och övat och idag tror jag premiär nerverna började spela in. Men imorrn ska vi alla rocka fett och bjuda på årets BÄSTA sittning!

Nu sak jag packa allt jag behöver imorrn, vi ska träffas innan 1 för lite lunch och sedan drar det igång. Ska du på sittningen imorrn? :)

Fest hos Sandra

Var på fest hemma hos Sandra, mycket trevligt! Dock hade väl Li och jag lite problem, eller vad säger du Li? ;D Haha!

Träffade upp Ida, Camilla, Li och Sanna för lite singstar hemma hos LI innan vi begav oss mot Sandras nya lägenhet.

Kvällen i bilder:



Söta Ida <3



Sandra som var värdinna ;)



Söta Li och Camilla tog sig lite pommes på kvällskvisten, som man sig bör!



Buttis trivdes som aldrig förr ;D



Sedan undrar vi nog alla vad Li gör här egentligen? Strike a pose??



Buttman blev förvirrad och ville att jag skulle fånga hans grubblande på bild



People...



Ida och Camilla får avsluta kvällen, märk att Camilla gör Idas pose precis bakom Idas egen ;D haha blev det krångligt?


It's alive!

Bloggpausen har varat allt för länge, jag skyller på rådande omständigheter, men vet ni vad? I'm back ;D haha

Igår bakade J och jag pepparkakor och lussekatter, super mumsigt! Vi lyssnade på julmusik, drack glögg och hade det allmänt mysigt bara :)

Sedan blev det PedSex repetition inför Tomtevakan på fredag, hoppas ni har köpt biljetter för nu är de SLUT! :D Slutade strax efter 7 och vid 8 var jag hemma hos söta Ida och babblade som bara den, blev bjuden på lite goda mackor och hallon/blåbär smoothie. Dock hade min någon konstig klump i sig som jag visserligen åt upp sedan :P hmmm! Haha. Blev iaf lite Deperate Housewives när vi var tvugna att återfå andningen mellan allt prat. En lyckad kväll helt enkelt. Skönt att få prata av sig lite om allt som händer och fötter. :) Tack tjejen!




Älsklingen kavlar degen



Glad :D



Arne ville smaka, btw hur söt är han inte? Kolla näsan :)



Resultatet, fint va? ;D


Till Gabriella