Jobbet

Idag har jag jobbat på Danish, vilket gick skitbra rent ut sagt ;) Jag älskar verkligen mitt jobb där :) Alla är så trevliga och glad och man mår bra bara av att vara där!

Ikväll har jag pratat med min underbara Jonna på telefonen, alltid lika trevligt :) Sen har jag även packat allt jag ska ha med mig till Vimmerby när vi åker hem imorrn, jag ska ju stanna i 10 dagar :D:D:D Ska bli så mysigt!

Men nu ringde J och sa att de slutade tidigare än 23 så nu måste jag åka och hämta hem honom :)

Peace out!

The Proposal

Igår va jag på världspremiären av The Proposal. Min söta vän Anna och hennes kompisar hade gratis biljetter från tv3 så jag hade turen att bli medbjuden :) Thanks! Hur som helst så va filmen helt grym :D Trodde från trailern att den skulle vara sisåsär men den var riktigt bra! Skrattade sjukt mycket och hela tiden det var klockren humor rätt igenom :D:D:D Kan verkligen rekommendera er att se den för den va som sagt i en klass för sig, bland det bästa på lääääänge! Blir att köpa den iaf när den finns tillsalu ;)
 Bilden tagen från

Riktigt trevlig kväll igår och tack Anna för att du också blev kissnödig så vi kunde springa ut tillsammans ;P hahaha galet!

Peace out!

Bal i Vimmerby

I helgen va det bal i Vimmerby och jag va där för att titta på min underbaring Jonna :D Mamma gjorde håret och jag fick äran att sminka vilket va skit kul :) Värsta nöjd blev jag med resultatet och jag tror Jonna blev det med ;) Jag la en bra grund innan jag grundade med en ljuslila ögonskugga på ögonen, sen la jag en mörklila ton längs fransraden och ut i små svansar på sidorna innan det blev en kajalrand precis vid fransroten för att markera ögat ytterligare! Riktigt snyggt om ni frågar mig :)

Hur som helst så va Jonna jätte hur fin som helst! Blev självklart lite bilder oxå :)

 Gillar detta kort ;)
 Hejman gick på balen med Jonas och mig :)
 Hejmans syster Sara (Jonas kusin) gick också bal och hon var superfin hon med :)

Peace out!

Dagens

Hej allt bra med er idag? Men mig är det toppen, förrutom vädret och min enorma träningsvärk som gör skrivandet av detta inlägg nästan omöjligt ;) hihi Idag började jag kl 0800 med att vi gjorde vår presentation på Öhrlings PwC vilket gick jätte bra och vi fick mycket bra respons! Sedan innan vi gick fick vi varsin goodiebag, som tack för hjälpen eller nått, däri va det sittunderlag, flasköppnare och en BIOBILJETT :D:D Yes! Så tack världens bästa fadderföretag!

Efter det gick jag hem till Arne igen, blev ingen lång sträcka då vi bor på samma gata som deras kontor :P men iaf så gick A och jag och la oss i sängen igen och sov till 12.20. Vi va helt slut båda två :P Nu har jag iaf varit på stan en sväng och fixat en födelsedagpresent och även en morsdagpresent :)

Nu ska jag unna mig lite rostatbröd och oboj ;) det får man när man har träningsverk så det sjunger om det!

Så här ordentlig har jag sett ut på presentationerna iaf :)


Efter det blev det mer såhär ;)


Peace out!

Hur mixar du?

Just nu kan man tävla med Stadium och Solresor och har en chans att vinna presentkort och en solresa för två. Kan du hitta min personliga mix?

Arg och biff

Presentationen idag gick väl okej, förrutom att han vi gjorde den för va helt ointresserad :( Han lyssnade inte på vad vi sa och ställde frågor som vi nyss besvarat och som han hade kunnat svaret på om han hade lyssnat och vet ni va han sa när vi sa att vi sagt det lite tidigare:
- Ja det gjorde ni nog jag har inte lyssnat så noga!!!!

Vilken jävla lärare säger och gör så???? Jag blir så sur och sen ägnade han all tid efter presentationen åt att sätta dit oss typ! Vilken idiot säger jag bara, så himla otrevlig och elak.

Efter det åkte jag iaf hem och sov ett tag, va lite väl arg kände jag så ville börja om dagen ;) Nu har J och jag ätit varsin hamburgare och snart ska vi gå och träna lite. Måste skriva lite på ett arbete ikväll med och översätta min presentation till svenska eftersom vi ska presentera för Öhrlings imorrn! Nervöst :S :P

Peace out!

The bag

När jag va i Spanien vid den här tiden förra året så köpte jag en väska som jag trodde jag skulle få jätte användning av men har i princip aldrig användt den. Men nu har jag fått för mig att jag vill ha den, för älskar dess färger. Gör jag rätt i att använda den eller vad tycker ni?


Peace out!

Dagens

Idag har jag varit i skolan, började med att komma försent!! Eller jag trodde det men det visade sig att vi hade bestämt tid en halvtimma senare så jag var väldigt i tid :P Vi satt och gjorde det sista inför vårt "boardmeeting" som vi ska ha imorrn då vi ska presentera en marknadsundersökning och lösning för vår lärare. Vi har haft Öhrligns PwC som företag och kollat på hur borttagandet av revisionsplikten påverkar civilekonomerna på JIBS (min skola) när det kommer till inriktningsval. Så imorrn ska vi alltså presentera det, vi har 50min så vi får babbla på bäst det går :P Så nu måste jag öva hela kvällen på allt jag ska säga så jag kan det imorrn och allt sker på engelska vilket är skitkul :D

Men nu är jag hemma iaf med båda mina älsklingar och vi ska mysa ett litet tag innan jag drar igång som en jäkla "brittisk snobb" som Anna brukar kalla mig när jag pratar engelska och verkligen går in för det :P haha eftersom jag älskar teater så blir det lite av en show från min sida bara för att det är kul men i sånahär sammanhang så brukar det va positivt :P haha vi får se! Mer om det imorrn..

Peace out!

Ny header

Ny header blev det idag vad tycks?? bättre innan??

Klänningar

Kom på det att jag sa ju att jag skulle visa min studentklänning för ett tag sen men det blev aldrig av :( men den kommer nu ist! Jag älskar den verkligen, köpte den i London på Top Shop förra våren och är av märket Lipsy vilka gör helt underbara klänningar.



Som ni ser så är den rosa i många olika gammeldagsnyanser eller hur man ska förklara den? Den har knytband över axlarna och även i ryggen så det går att få den riktigt snyggt klockad! Jag älskar verkligen den här klänningen men vet inte riktigt när jag ska kunna få ha den igen :( kanske om någon gifter sig? :) Till hade jag iaf ett par gammelrosa metallic skimmrande sandaletter från London även dem.

Klänningen kostade ca 900kr om jag minns rätt och skorna runt 400kr vilket va bra pris för båda tycker jag iaf!

Till sommaren har jag hittat den perfekta looken! Fick en långklänning av mamma för ett tag sen som hon köpt på Lindex rea.

 Som ni ser så tänker jag att man matchar den med ett par platta gladiatorsandaler och helst en slapp stråhatt om man vågar det ;) Självklart blir det hela snyggast med en fin bränna till!

Vad tycker ni??? Hiss eller diss?

Peace out!

Slappdag

Idag är en redig slappar dag! Det är välbehövligt ibland, Arne och jag sov till kl 11. Eller jag sov till kvart i 11 och vaknade av att jag va jätte kissnödig :S skulle gå upp när jag sov lillskrutten liggandes på Js kudde sussandes så sött. Jag hade verkligen inte hjärta att kliva upp och väcka honom så jag fick ligga där och hålla mig tills han vaknade kl 11 :) iofs bara en kvart men det är länge nog när man är kissnödig :P
Idag ahr jag iaf gjort klart alla skolgrejer jag skulle göra över helgen och nu funderar jag på att bege mig till soffan med lite körsbärstomater :)

Såhär ser jag ut idag iaf, jag har mina finmjukis kläder på mig :)


Peace out!

Kvällen

Igår kväll va det tjejmys vilket va väldans trevigt :) Tack flickor! Vi åt familjepizza och godis och såg på robinson och eurovision! Kul att rätt låt vann tycker jag iaf! Han såg så glad ut och sjöng så vackert. Bättre än han gör på skivinspelningen till och med och det är inte lätt!

Några bilder blev det iaf från gårdagen, eller blev många men några är så flummigt tagna att jag är rädd att bli utskrattad för mina dåliga fotoskills ;) haha

 Me

 Maten och hungrigaflickor ;)

 Anna och den enorma godisskålen!!!!!

Peace out!

Lägenheten!

Nu sitter jag här och väntar på tjejerna :) så passar på att lägga in korten på vår lägenhet!










Peace out!

Tidig morgon

Idag vaknade jag tidigt, eller Arne vaknade tidigt och ville att jag skulle vakna med så nu har vi varit ute en sväng. Idag ska jag fixa lite här hemma och ta lite kort :P sen ska jag göra lite skolsaker och gå och handla lite tills ikväll :) Vad ska ni göra idag?

Peace out!

Dagens

Idag har varit en lång men mycket bra dag :) Den började med att vi satt några tjejer i skolan och skrev på vårt organizations arbete och kändes faktiskt som att vi kom en bra bit. Efter det gick vi på förläsning, en gästföreläsning som inte alls va så dålig som jag trott! Toppen! :D Sen fick jag äntligen träffa min underbara Anna :D:D Vi gick till Johans café och tog varsin fudgekladdkaka, vilket va bland det godaste jag har ätit i tårt-/paj-/kak- väg :P Till det blev det en iste persika till mig och en latte till Anna. I 3h satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och det var skönt att kunna prata ut om vissa saker med en riktig vän (irl) är svårt att prata om djupa saker över telefonen med de hemma i vimmerby så det va mycket uppskattat från min sida :) Men självklart glömde jag ta några kort :( men vi ska ses imorrnkväll så lovar att jag ska fota lite då!
Efter fikat gick Jonas och jag till friskis och tränade lite, va superskönt! Blev mage, bröst och lite rygg, men sen sa min rygg ifrån så ska fråga någon nästa gång om övningar som passar min rygg bättre eftersom den är lite special :P Det Jonas tränar funkade inte alls på mig :/

Efter träningen skyndade vi hem och duschade och fixade oss innan vi drog till La Dolce Vita och åt middag (italienskt), blev en jättegod förrät med lite blandning av italienska delikatesser sen blev det pasta för min del och oxfilé till J! Allt va verkligen super gott :)

Imorrn ska jag städa lite till kvällen och sitta med lite skoljobb oxå, J jobbar så blir mycket egentid!

 Jag på resturangen
 Kärleken <3
 Min pasta!
 J's mat
 Jag

Peace out!

Trötter

Nu ska jag snart gå och lägga mig är sjukt trött :( Idag har jag iaf jobbat på Danish Crown, det gick jätte bra hade super kul verkligen :) love my job! Imorrn ska vi ses i skolan kl 08.00 (jäsp!) för att börja med ett arbete, där av den tidiga läggningstiden ;) hehe men vid 3 ska jag äntligen träffa min underbara Anna :) ska bli så roligt, har inte träffats på jätte länge fast vi bor i samma stad, vi är världens sämsta på att hålla kontakten typ :P men vi vet att vi finns där för varandra och att det blir samma sak när vi ses iaf. Det är verkligen bland det bästa med henne! :D Får se vad vi hittar på för något men lovar att uppdatera på bloggen och ta lite bilder oxå. Nu har jag äntligen laddat min kamera me så ska fota lägenheten och balkongen oxå så ni får se! :)

Peace out!

Gymkort xD

Vet ni, idag fick jag ett gymkort utav älsklingen :) så han och jag var en sväng på gymmet och tränade lite :P men jag va inte direkt i bästa form upptäcktes ganska snart och efter utfall med skivstång så fick jag vara glad att jag kom ner för trappen xD haha men pået igen så blir det nog bättre ;) hihi
Dessutom har jag städat och tvättat idag och känt mig allmänt duktig :) hehe imorrn blir det skola, vi ska göra klart ett arbete (förhoppningsvis) men hoppas vi kan va effektiva och bli klara fort!

Peace out!


Worms World Party

Hej idag har jag skickat iväg mina skor tills Halens igen, lite sorgset faktiskt :( men de platta är fortfarande kvar så glädjer mig åt dessa :) Har fortfarande ont i magen, lite jobbigt faktiskt men hoppas det går över snart! J har hoppat in extra på jobbet idag så A och jag får klara oss själva men det ska nog gå bra får spela lite worms om jag får tråkigt ;) haha jag älskar bananbomberna mohaha :P

Peace out!

Klar med tentan

Nu var tentan avklarad och en köttbullemacka i magen ;) Kändes ganska bra faktiskt, sen vet man ju aldrig men tycker att jag borde få godkänt iaf, minst ;) Nu ska Jonas och jag åka och inhandla lite mys till ikväll och sen blir det fläskytterfilé, hasselbackspotatis och nån god sås till middag :) yummie!
Hoppas ni får en bra kväll allesammans! :)

Peace out!

Tentadag

Idag har jag tenta vid 14.00 och jag är nervös :S Jag va dålig hela dagen igår med ont i magen, illamående och yrsel så blev inte så mycket plugg som jag ville :( Men ska sitta nu hela förmiddagen tänkte jag så är uppe tidigt :) Kunde inte blogga igår för det åska och blixtrade som satan här i Jönköping, går säkert att ha allt igång när man bor som vi gör men är lite skadad från min tid på landet så vi drog ur allt :P hehe men den va riktigt nära ett tag och det va flera uttryckningar så det va kanske lika bra! Arne tyckte det va spännande men vill gärna sitta hos mamma så att han visste vart han hade mig :P Regnade och blåste en massa me så vår palm på balkongen välte men handyman jag slet upp dörren, in med växten och fick med mig el-grillen i samma veva + A som sprang mellan mina ben med ut på balkongen (?) :P haha i kris klarar vi allt!

Nu ska jag gå och fixa mig återkommer efter tentan med uppdatering :D

Peace out!

Hemmakväll???

Nu är jag hemma från jobbet, slutade 16.30 och har hunnit ut en sväng med A oxå :) Ska nog inte blogga så mycket idag, eller sitta vid datorn överhuvud taget. Fick så himla ont mellan skulderbladen efter att ha suttit hela dagen igår och sen jobb på det där jag bara sitter vi ett skrivbord hela tiden, aj aj säger jag bara :'( Har iaf bestämt mig för att skicka tillbaka de höga skorna då jag tycker att remmarna sitter för löst (har en för tunn fot) tråkigt men är rädd att jag vrickar sönder mig om de inte sitter om ordentligt!
Nu ska jag gå och plugga till min tenta, blä!!!

Såhär såg jag ut idag iaf :)


Tisha Ny från HM 69.50:- (har en stl 40 för att den ska bli längre och ge ett lite slappare intryck)
Jeans Gina Tricot
Rosettdiadem Gina Tricot
Håret är lockat med min superbra 2in1 värmetång som ger stora lockar á la Hollywood ;)

Peace out!


plugg,plugg

Sitter här och skriver en sammanfattning till min tenta på lördag, men det är farligt att sitta vid datorn har svårt att låta bli att kika runt :P Har redan skrivit 5 sidor utan att ha kommit halvvägs :S usch det bådar inte gott! Längtar tills jag ska börja engelska lärare till hösten, så mycket mer min grej alltså :P Men jag tänker att ekonomi är alltid bra att ha med sig! positiva tankar*

Jag har blivit oerhört ridsugen nu på senaste tiden eller mest tävlingssugen :P Bara att ta sig igenom skolan för sen blir det nog att hitta sig en polle igen :) Vill inte rida andras det är så tröttsamt! Jag vill göra som jag vill, som jag vet att det funkar för mig!

Förresten har vi fått det väldigt sommrigt i vår lägenhet nu :) Fina fräscha kuddar i soffan, ljuskreationer och blommor! Me like :D Tänkte jag ska visa er bilder nån dag men måste städa först :P hehe balkongen är klar oxå, härligt :)

Ne nu måste jag återgå till Organizations and leadership, leadership approaches väntar :(

Peace out!

Carima och lilla Frida

I fredags va J, A och jag och tittade på min gamla ponny Carima och hennes nya ägare Frida när de tävlade i Bankeryd! (haha kan inte låta bli att tänka på robinson christian) Hursom helst så va de jätte duktiga och de va så roligt att få se dem. Carima är ju 21år nu, tror jag det va, men är pigg som en unghäst och fick föl för 3år sedan vilket inte syns alls! Nästa vecka kanske vi ska hem till dem och se hur hon bor och oxå se lilla hingsten som hunnit bli så stor :D spännande!! Men här kommer iaf lite bilder från tävlingen. Enjoy ;D




Och visst vann hon ;) Sötingarna!


Hej alla läsare

Förlåt för att jag ahr bloggat så dåligt nu ett tag :( Jag har helt enkelt haft sjukt mycket att göra med skola och jobb och sen besök! Men nu ska jag försöka bättra mig!

Hur som helst så har mina skor från Halens kommit :D Båda paren passade super bra och är helt hundra på att jag ska ha dem platta men blev väldigt osäker nu på de höga! Innan va de dem jag varit mest uppspelt för men nu vet jag inte. Jonas tyckte de va jätte fina, han e så gullig, och de satt kanon men tyckte kanske remmarna kunde suttit om lite mer sen så är tåklacken uppåtlutande vilket gör att det känns lite som man gungar när man går. Fast det är väl iofs en vanesak! Så nu tänkte jag vända mig till er, vad tycker ni??? Dela med er av era tankar kring båda skorna och hjälp mig lite :)

Här kommer lite bilder som underlättar ;)



Skulle bli jätte glad om ni ville hjälpa mig med detta! Skriv en kommentar eller två ;)

Peace out!

Till Gabriella