Ny mobil

Yes äntligen löste det sig på tre :D glad*
Så nu har jag mobilen från inlägget nedan! Skit snygg enlig mig iaf :) Den ligger och laddar nu så jag kan börja använda den och slipper ha min gamla! Har även hämtat böckerna nu med, så det blir plugg idag. Ska dammsuga golven, diska och tvätta oxå men det går fort. Fasiken va tjocka mina böcker va, gaahh!! Kommer aldrig orka dra med mig båda till skolan, får skaffa en rullväska ;)

Ne nu ska jag dra igång med mitt, måste klä om min stol med kom jag på och köpa en ny datasladd (En viss liten sudd har nämligen käkat upp halva sladden :P) så jag kan börja sitta vid mitt nya skrivbord :)

Peace out!

Morning

Inatt har arne sovit hela natten utan att behöva gå ut! Vi sov från kl 23-10 fatta att det är 11h för vår lilla skrutt :D han är så begåvad ;) tsss!

Idag hoppas jag att jag kan få hämta ut min nya telefon innan jonas ska till jobbet. Måste även ut till Ica i Hovslätt där vi bodde förrut för även att jag har adressändrat på Bokus hemsida så kom mina nya böcker dit iaf! :S skit surt verkligen, skrev t.o.m ett mail till kundtjänst så det inte skulle bli fel men icke! Så det är bara att bita i det sura äpplet och masa sig ut dit! Är ledig idag så tänkte börja plugga in de nya kurserna, annars kunde jonas åkt själv när han ska till jobbet eftersom det är åt samma håll!

Den här har jag tänkt att ta istället för min gamla



Vad tycker ni??? Någon annan som är bättre kanske??? Kommentera!

Peace out!

Varför??

En liten fråga bara. Om man vill läsa någons blogg och har en fråga så tycker jag att man skriver namn! Jag kommer inte dömma någon för vilken fråga den ställer eller varför den gör det. Men vill gärna vet vem jag skriver med. Att vara anonym är fel och eftersom jag är väldigt öppen med vad jag skriver här i bloggen så vore jag tacksam om ni som kommenterar är det oxå!
T.ex. Jag har fått denna angående mitt förra inlägg:

har du tänkt på hur du beter dig med någon gång ?
bara en vanlig fråga-

2009-03-30 @ 22:06:32
Mitt svar på detta är
Postat av: Johanna

Ja självklart, det gör jag ofta! Försöker verkligen tänka på hur jag själv vill bli behandlad! Men varför vara anonym vågar du inte säga vem du är eller var det bara för det var en sån fråga som kan läsas som att jag ev. har gjort dig något??? skulle vara tacksam om du skrev namn! :)

Om man dock envisas med att vara anonym så borde man tänka på hur man utformar sin fråga. Den ovan har en sån attityd som antyder att personen som skrivit den anser att jag behandlat den illa och därför skulle jag gärna vilja vet vem han eller hon är! Det låter mer som en attack än en fråga! Fegt att vara anonym och ska det vara så så kommer det bli lösenord på bloggen! För kommentaren är precis som min antydan i förra inlägget, garanterat en tjej som av någon anledning stör sig på mig och har dålig självkänsla så sorry att jag träffade din ömma punkt med mitt inlägg men skriv namn nästa gång!

Peace out!


Tjejer!

Det finns så många elaka människor på denna jord. De har alla sina metoder för sina hemskheter och det känns som de alla försöker bräcka varandra! Men en sak är ta mig fan säkert, tjejer är värst av dem alla! Det finns inga som kan vara så elaka som dem. Och det knäppaste med dem är att de är elaka mot de av sin egen art, alltså andra tjejer. Terroristerna håller iaf ihop och nasisterna oxå men tjejer gör allt för att trycka ner andra tjejer! Detta gör mig vansinnig verkligen, de förstör livet för så många och får dem att gå runt med en klump i magen hela dagarna. Fuck off flickor små! Väx upp och bete er som folk detta är juh sjukt, det är äckligt tycker jag! Jag blir helt tokig på sånna saker, kanske för att jag själv har upplevt det alltför många gånger och vet hur det känns! Det roliga är att man tror att det slutar när man blir äldre men tydligen är det så att är man en gång en mobbare så är man alltid en mobbare. Fatta vilket låååågt självförtroende dessa tjejer har när de inte ens som vuxna kan beté (stavning?) sig som folk. Stackars dem! Så alla tjejer som läser detta, även om ni tänker att det inte gäller er så tänk på hur du är mot andra människor, ransaka dig själv! Och för gudsskull håll ihop och stötta varandra. Vi tjejer har det tufft i livet som det är utan att vi själva trycker ner varandra! TÄNK PÅ DET!!!!

Peace out!

Jippie



Var på lunchmötet nyss, jag har blivit befordrad :) Får en ren säljar tjänst med närmre sammarbete med de som driver företaget och mer fritt upplägg :) blir jobb ca 3dagar i veckan under skoltiden, mer ibland kanske och sen hela sommaren :) like it alot!!! :D

Fick deklarationen med så nu är lyckan total!!!! :D

Resten av dagen ska jag unna mig själv att bara slappa :) hihi

Peace out!

Skola

Idag börjar den ena av de 2 nya kurserna. Går från 10-12 idag och sen måste jag skynda mig iväg på lunchmöte med mitt ena jobb. Vi ska tydligen disskutera min framtid :S haha spännande :P

Såhär ser jag ut idag iaf:


Tunika Lindex
Leggings Vila
Skor Downstairs

Till detta ska jag ha min lilla jeansjacka och en virkad halsduk!
(Vet att bilden är dålig men alla andra sover så ville inte tända upp)

Nu har jag bråttom!
Peace out!

Inredning

Längtar tills vi kan fixa våran balkong! :) vill verkligen kunna sitta där och bara njuta i vårsolen! å tänk va gutt i sommar när man kommer hem från jobbet och kan sätta sig därute och äta mat, dricka ett glas vin eller bara vara! Love it :D



Peace out!

Ljust ute ikväll

Va skönt det är med sommar tid!!! Det är ljust så länge och man blir så glad bara :) Idag har vi varit på Ikea, vi skulle ha gardiner men blev både gardiner, skrivbord, glas, bäddset och ett nytt tyg till att klä in min skrivbordsstol! Fick ett jätte bra pris på skrivbordet men gardinerna va skit dyra :S typ 1000 spänn! Galet mycket för gardiner tycker jag!

 Min lilla skrivbordshörna (där den blå stolen stod förrut, för er som varit hemma hos oss)
Bordet är ett ihop plock från serien Galant på Ikea. Kostar ca 700kr och finns inte bland tagsjälv varorna!


 Äntligen gardiner som täcker det enorma fönstret. Men nu måste vi flytta tavlan till över sängen i stället! Men älskar resultatet :)

 Passade även på att sätta upp ett par gamla gardiner vid matbordet, blev som ett helt nytt rum i rummet! :) Observera att Jonas är med på ett hörn i bilden :P han är jag oxå nöjd med :) hihi



Så vad tycker ni om resultatet?? Inte världens bästa bilder men jag tycker det blev skit fint!

Peace out!

Godmorgon

Godmorgon allihopa är ni vakna??? kommit ihåg att ställa fram klockan 1h?? Vi här hemma är iaf uppe, med tuppen känns det som :P jonas föräldrar är påväg så gäller att kliva upp och fixa allt och sig själv!! Fick se en skitstor röd tv4 buss på parkeringen nedan, känns som att de oxå försöker klämma ut det sista från Alcamahistorien. Men hela den grejen är lite rolig faktiskt. Alcamo är den bästa pizzerian här i jönköpingskommun och den enda som varje år klarar hälsotestet! För typ 2veckor sedan, en tisdag, var jag och Jonas där och köpte mat. Det ligger ganska nära oss så det är skönt :) Två dagar seare sitter jag och surfar på Aftonbladet och läser att över 300sjuka från pizzeria Alcamo i Jönköping :S Läser man vidare står det oxå att dessa blivit sjuka efter att ha ätit på pizzerian i tisdags, TISDAGS, samma dag som vi var där. Tur vi hade tänkte vi, sen ringer mamma ytterligare några dagar senare och frågar hur vi mår, jo bra svarade jag hurså?? Nej ville bara kolla för nu är det tydligen över 600 som har blivit sjuka från Alcamo!!!! Fattar ni vilket flax vi har haft, vi kanske tillochmed är de enda som inte blivit sjuka. Är säkert nån mer men iaf! Jag tror iaf att jag har svaret, jag har blivit kär i Proviva och dricker massor hela tiden. Jag är 100% säker på att det tillsammans med att jag brukar, peppar peppar, slippa magsjuka gjorde att vi klarade oss!

Vilken historia va??? :P blir nått för barnbarnen ;) Nu ska jag duscha!

Peace out!

tv och varmamackor

Denna lördagskväll innebär mycket tv och mys med mina underbaraste! Är hur skönt som helst att bara 'va' med dem man tycker om. Känns konstigt nog som att man måste sova snart iaf, det är ju framställning av klockan i natt och då förlorar man ju en timme. Visst det blir ljusare tidigare och dagarna blir längre men jag gillar när klockan går åt andra hållet för att man får en extra timme. fast är iofs bara den natten som man känner av det så det kan väl kvitta :P
Längtar efter vår nu iaf, vill ta på mig min nya lilla jeansjacka och ett par shorts, vore hur nice som helst!

Jaja imorrn blir det ikea iaf, hoppas på nya gardiner och ett par soffkuddar. Kanske vi kan köpa några nya glas oxå eftersom både jonas och jag har lyckats ta sönder ett ur varje serie. TYPISKT!

Nu ska jag mysa vidare denna lördagskväll!

Peace out!


.....

Imorrn kommer Jonas mamma och pappa hit och hälsar på. Vi ska till Ikea först och försöka hitta gardiner till vårt sovrum så vi slipper ha insyn från grannarna :P sen får vi se hur dagen blir!





Peace out!

Underbar dag

Idag har varit en super mysig dag! :) Familjen kom vid kl 10 och då blev det en stor frukost med äggröra, bacon, mackor, frukt, grönsaker och yoghurt! Efter det gick vi en sväng på stan, Mamma och Lotta (faster) skulle ha kläder till en 40års fest och jag skulle väl inte ha nått egentligen :P Jag lyckades iaf komma hem med en klänning, en jacka, en t-shirt, en mascara och en fransböjare :)


Jacka Åhléns 349:-
Klänning Gina tricot 149:-
T-shirt Gina tricot 99:-
Fick även ett presentkort på HM för 100kr av mamsen, Thanks!
Klänningen och T-shirten (som det förövrigt står I <3 my boyfriend på :P) fick jag av min underbara pojkvän! Han är finast :)

Är så kul med fina vår och sommar kläder i garderoben, bara man kan få ta på sig det snart!!!

Iaf, efter shoppingen fick vi super god middag av älsklingen med tigerräkor och pasta, sedan provfixade jag mammas och Lottas hår tills nästa helg då de ska på fest! Jag ska sminka och fixa håren på dem :)

Peace out!

Skräll!

Jag säger bara en sak; SKRÄLL!
Gahhh hur blev det såhär, men Annika blev väl glad att få vinna för en gångs skull! hehe

Peace out!

Magiskt

Hur fin va inte Lailas och Tobias egna dans?? Jag grät en skvätt faktiskt, så nu har jag bestämt mig för att Laila borde vinna :P Magnus dans var ju fånig i jämförelse!

Spännande spännande, nu avgörs det snart! Haha låter som jag är besatt i Let's Dance men så är det inte men jag brukar "titta upp mig" lagom till finalerna, då det/de blir som bäst ;)

Peace out!

Vem vinner???

Ja vem vinner Let's Dance??? Här hemma sitter vi fastlimmade framför tv:n. Jag har svårt för att bestämma mig vem jag gillar mest??? Laila är juh duktigast rent tekniskt men fränt med Magnus tycker jag :D Vi får se helt enkelt!!!

Nu blir det chips, utan E-ämnen, och dipp :) Akta er för E-ämnen!!! hihi

Peace out!

Mat

Nu har vi varit och handlat till middagen imorgon när familjen kommer :) blir tigerräkor stekta i olja, chili och vitlök tillsammans med krämig färskpasta, aioli och kex med ost! Mums :) Nu ska vi snart äta korvstroganoff med couscous, jätte gott tycker jag.

Jo det jag skrev lite om förrut med irritation. Min mobil har varit trsig länge, HTC Touch Diamond, jag ahr haft den sen i augusti och varit utan den halva tiden. Först var det alarmet och kontakterna som inte funkade sen andra gången var det touchen och smsfunktionen. Då bytte de hela innehållet i mobilen, gutt tänkte jag, som ny! Men nej då stängde den av sig när man pratade i telefonen. Så jag gick till tre för sista gången, trodde jag, för att lämna in den. Hade pratat med två olika på kundtjänst som sa att vid tredje reparationen byts telefonen ut helt och du kan få en ny modell om du önskar. Idag fick jag sms om att den var klar. Jag gick dit glad i tron om att jag skulle få en ny, NEJ då har de bytt hela innehållet igen men det är samma telefon! Jag blev vansinnig och sa att jag vägrar ta tillbaka den och att jag hade pratat med tre:s kundtjänst och kollat konsumentköplagen. Ja det de kunde göra då va att skriva ett mejl till reklammations ansvarig vilket skulle ta ungefär en månad, och det var då heller inte garanterat att de skulle godkänna det iaf! GÖR DET! sa jag lagom glad och han fråga om jag ville ha med telefonen iaf, NEJ tack den spyr jag på sa jag och gick hem. ARG!!!! Men jag visste ju vad de sagt tidigare så jag ringde kundtjänst igen, sa allt som hänt och sagts och det slutade med att jag får hämta ut en ny i början av nästa vecka, utan problem! :D Glad blev jag då, men tycker det är dumt att behöva bli så arg och att de i affären vet så lite om regler och sånt. Men slutet gott allting gott! :D

Nu ska jag äta!

Peace out!

Jobb sökes

Jaha idag bar det av till Värnamo för jobbintervjun jag skrev om igår :) Jonas var snäll och tog ledigt från jobbet för att köra eftersom det var så dåligt väder! Iaf, hon jag träffade pratade massa om arbetet, lön, karriär osv. sen fick jag berätta lite om mig men kändes inte som att hon riktigt brydde sig om vad jag sa! Så vi åkte hem och drog igång med storstädningen, välbehövligt! Arne va glad att vara hemma igen efter en lång dag i bilen, han ska med överallt, så han satte igång med sitt. Vilket innebär att skälla hysteriskt på dammsugaren och jaga skurmoppen! Mitt i allt detta så ringer telefonen, men jag som dammsugar förfullt hör juh inte detta. Sen ser jag att de har ringt från jobbet jag sökte, What is this?! typ, ringer redan???. Ringer upp men är upptaget, nervöst... Så tillslut ringer dem igen och säger:

- Hej Johanna, Tina från Alere AB här. Vi fick ett jätte gott intryck av dig och undrar om du vill komma på utbildning på tisdag?!

Hihi YES! :) Skit gutt rent ut sagt!

Nu ska vi åka till ica maxi och shoppa loss :P mamma, mormor, syster och faster kommer imorrn för en heldag med shopping och mys, me like!

Har en ny irritation nu med men hinner inte skriva mer nu får bli ikväll!

Peace out!

Vårsolen tittar fram

Idag har det varit underbart väder här i Jönköping, visst är det lite små kyligt men solen skiner och jag är glad :D Jonas, jag och Arne åkte till djuraffären en sväng för bäbisen behövde nytt halsband eftersom han växer så mycket hela tiden. Blev en svart sele med röda och gröna blommor med ett matchande koppel till. Självklart kunde vi inte gå därifrån utan lite godis oxå ;P

Efter det åkte vi ut i skogen en sväng så Arne kunde få springa och busa lite. Tror Jonas och jag tyckte det va minst lika roligt :) Sen blev det grillade revben och potatissallad, men köttet var alldeles för mycket kryddat för min smak! Mätt lyckades jag dock bli iaf ;)  Fick även veta att jag ska på anställningsintervju imorrn kl 14.00. Det är ett amerikanskt företag som säljer någon maskin av något slag. Så min uppgift skulle då vara direktförsäljare vilket passar mig! Älskar sån typ av arbete! Det dumma är att det inte blir utgång för min del ikväll då, känner att jag är alldeles för trött för det och intervju. Men men det är juh inte sista gången precis ;)

Hoppas tjejerna har kul utan mig, vilket jag tror de har ;)

Nu ska jag mysa med mina underbaringar <3

Peace out!

Äntligen

Nu är tentan över för den här gången, skönt att vara ledig fram till måndag! Måste ta tag i städningen här hemma, Arne har vänt uppochner på allt!

Ikväll blir det tenta firande med tjejorna, ska dock bara med på förfesten för klubb kaj suger, HAHA! ne men det är trevligt där men jag orkar inte techno musik en hel kväll. Sån är jag :)

Nu blir det dock frukost, åt ingen i morse för jag är sååå dålig på sånt, fy skäms! Och älsklingen, Jonas, är ledig idag så han vakna nyss lagom till jag kom hem. Mys dag ska det bli idag, me like it!

Peace out!

Nervös!

Är super nervös inför min tenta imorgon! måste verkligen försöka somna ska upp vid 6!!! :S ska bara skriva skiten så jag blir av med den och gå hem och lägga mig igen!! :P haha håll tummarna för mig! :D

Nattinatti

Peace out!

Våfflans dag

Idag är det ju faktiskt våffledagen! :D me like! Därför är Elsa iväg och köper grädde och jag gräddar härhemma förfullt...Ska bli smaskens med en frasig våffla, var inte igår! Ni vet väl att knapet för att få dem riktigt frasiga är att lägga dem på galler i ugnen på 50grader innan du äter dem, kärlek!

Ne nu är det dags för nästa våffla!

Peace out!

God morgon världen

Ja godmorgon, hatar verkligen att gå upp såhär tidigt!! Men det är tenta period nu så hela dygnet är vrickat. Man går upp super tidigt och går och lägger sig sent, uscha!! jag som inte är någon morgonmänniska :( Men imorgon efter kl 13 så är det över och man kan ta helg med gott samvete tills de nya kurserna börjar på måndag, har mina böcker kommit än??? :S bråttom nu ju!

 Ne snart kommer elsa hit (klassis) vi ska plugga in det sista inför morgondagen så nu är det bäst att äta något gott så jag klarar mig hela dagen!

Peace out!

Galna människor!

Alltså vad är detta med Linda Rosing och en 19åring. Jag letar efter en man som jag kan se upp till och som kan vara en bra förebild för mina barn så därför gillar jag Hugo som är 19år gammal och inte åstadkommit ett skvatt än. Han är ju faktiskt hela what 5-6år? äldre än mitt äldsta barn! *LOL*

En fråga, är det bara jag eller har ni varit med om något liknande?? (kommentera gärna)
När jag och jonas går ut med vår underbaring Arne så vill alla komma fram och hälsa. Det var ju gulligt första veckan men nu är det galet jobbigt!! Jag menar han får ju spelet varje gång vi går ut med honom och någon går förbi för han tror att alla vill hälsa på honom. (I efterhand trögt av oss från början att låta honom hälsa men vad gör man svårt att säga nej tycker jag) Visst han är jätte söt och gullig men vi vet redan det tack* och vad har allmänheten för rätt att hälsa på vår hund bara för att vi är ute och går med honom?? och de som "kallar" på honom för att han ska springa fram till dem vad fan tror de att de håller på med. Vad ger dem för rätt att göra så????

Alla hundar älskar mig de dras till mig vad det nån som sa. Ja men klart som fan om du står och ropar på hunden och visslar! Hundar är av naturen sociala varelser så klart att en helt otränad liten valp kommer om du visslar på den, han blir ju överlycklig! Så nu får jag gå som polisen och säga det att nej tyvärr du får inte hälsa för han blir dum i huvudet och hoppar på varenda kotte han ser. Vissa är ju livrädda för hundar även om de är en tvärhand höga. Han fattar ju inte vem som är rädd eller inte! Och vem får ta skiten??? Jo jag! Jag springer runt och säger förlåt och nej det får du inte, jippie! Visst man kan få hälsa men fråga ägaren och inte hunden! Vad tycker du??
Btw så är det en mensvärksterrier!

Ne nu har mina två underbaringar slocknat i soffan så är dags att göra dem sällskap. Ska gå ut med Arne med innan natten så får hoppas att mänskligheten sover ;)

Slänger in en bild på Arne med så ni vet vad jag pratar om =)




Peace out!

This is the shit!

Välkommen till bloggen!

Nu är allt igång och jag känner mig helt förvirrad..Får tillbaka känslan av när man började på gymnasiet och man såg alla 2:or och 3:or. De kändes så stora och erfarna och mitt i allt fanns lilla jag. Finn 5 fel???

Ska väl försöka berätta mer om mig och mitt liv i kommande inlägg så ni får ta del av det bitvis. Vad är meningen med bloggen om jag ger bort allt i första inlägget, gäller att tänka smart :P ir nått! haha

Längtar tills nästa inlägg så jag kan skriva av mig lite, känns som det är mycket jag stör mig på just nu. Kanske är det bara jag eller så är det fler som uppmärksammat samma saker, vi får se!!

Peace out!

Till Gabriella