Äntligen



Ikväll är det äntligen dags för midnattsvisningen, som jag har längtat. Jonas har redan bestämt att vi ska ha allt från menyn och verkligen flöta.

LYCKA!


Bella i hagen med sin nya bästis T

0-1e1589f125df25f3646ab6282f6dd455.png

Kolla varifrån!

Bella i hagen med sin nya bästis Tina! Hon är så gullig och go så det finns inte. När de andra äter så vill hon bara gosa med oss. Igår kliade vi varandra fast jag fick mest bara ont :p haha


who knows

Ser att min lilla film inte längre fungerar, så synd för den var riktigt rolig. Kanske för rolig ;) haha ja imorrn kommer iaf lilla Bella Donna, ska bli så roligt :) Undrar om hon börjat sätta vinterpäls än och ser ut som en nallebjörn eller om hon är en såndär som aldrig får någon tjockispäls utan behöver täcke? Ja vi får se imorrn helt enkelt!

Ikväll är det mingel på kåren för alla pedagogstudenter och jag ska ju självklart vara med och fixa lite men sedan blir det en lugn kväll. Ska försöka bege mig hem tidigt :)

Taylor Swift

Fick nyss se en video med Taylor Swift.Hon har skrivit en sång där hon driver med saker som har hänt henne eller påståtts ha hänt. Riktigt komiskt om ni frågar mig, roligast är det nog om man känner till dessa händelser men ni får själva avgöra :)


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



 ;)


Belladonna

Nu har bloggen sovit läääääänge men nu blir det ändring. Har fixat om i lägenheten så blir lite bilder på det imorgon för nu har jag en annan rolig nyhet!

Mamma och jag ska köpa en häst tillsammans. Hon heter Belladonna och är 1½år, efter Cairo. Just nu är hon brunspräcklig i färgen men blir troligen skimmel senare. Om allt går som det ska så kommer hon på torsdag. Lyckan är total!

Är långt kvar tills det är dags att börja träna henne men jag har en stark känsla av att mamma och jag kommer att göra något rikitgt bra utav henne!

Här kan ni se bilder utav henne och läsa lite mer om hennes stam!


The day

Idag är en slappdag. Arne och jag ska snart ta en promenad till rasthagen vid rocksjön så han kan få springa av sig lite. Vi har bara legat i sängen hela morgonen, först sov vi till 12 (min hund han tydligen sova bort halva dagen han med) sedan läste jag ut New Moon samtidigt som jag kastade en mjukisråtta åt Arne!

Vid 17.00 idag ska jag på SPJ's höststämma, har aldrig varit på någon stämma så vi får se hur det blir :)

Ikväll sedan blir det Desperate Housewives och att börja på Eclipse, det är sjukt spännande nu ;) Den 19 november närmar sig med stormsteg, skönt att ha läst klart nu iaf!

New Moon



Känner mig som en liten nörd nu, men jag längtar sjukt mycket. Har läst hela första boken och snart halv New Moon på bara 4dagar. Till er som inte läst böckerna kan jag verkligen rekommendera dem på engelska, shit vilken bra författare Stephenie Meyer är!


Till Gabriella