Hjälp!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Pyssel-flickorna



Ida och jag har fixat våra Pedsex t-shirtar till snygga linnen med trashad rygg ;)



Min rygg (till höger) är dock inte 100%, ska göra min band lite smalare men där ni ser "jacken" är på sidorna är sidosömmarna på tischan så då förstår ni hur mycket jag fick dra åt för att ha den på plats. Men med lite smalare band kan det nog bli lite mer likt Idas, för det är så jag vill ha :)


New Moon, äntligen!

Hej på er!

Idag har jag pluggat i skolan inför mina tentor om 2 veckor. Är så sjukt mycket att läsa så jag vet inte hur jag ska få in allt i huvudet! Gaahhhhhh!!!

Egentligen ville jag inte belasta er med mitt pluggsnack utan bara säga att jag idag fick hem min förbeställda New Moon film så nu vet alla vad jag gör i helgen när Jonas jobbar! LYCKA! :D Har väntat ihjäl mig på denhär filmen så ska bli så kul att se den igen! Vilken nörd jag är, helt sjukt.


Söndag

Åh jag är så besviken på att Anna vann igår, Salems låt hade gjort sig så mycket bättre i den europeiska konkurensen. Hennes låt var jätte bra, inget ont så, bara det att jag tror vi har gjort en Sverigetabbe igen som vi gör varje år.

Aja till något roligare, idag ska vi gå på Alicie i underlandet, ÄNTLIGEN! Ska bli så spännande att se den verkligen. Är sugen på att se Robert Pattisons nya film Remember Me snart också så den ligger näst på listan.

Kom på att jag inte har visat en ny tunika jag köpte för evigheter sedan men som jag väntar på lite bättre väder innan den kan användas. Den är från Kappahl som har en väldigt fin vårkollektion btw.



Nu ska jag plugga lite engelska inför morgondagen!

Dagens Johanna i folklore aktig kl

0-5d4e88f4fec65539425474abd08290a3.png

Kolla varifrån!

Dagens Johanna i folklore aktig klänning med en lång kofta och ett flätat bälte.


NARNIA



NARNIA I BARMSHULT


Mysig fredag

Idag har jag och älsklingen varit på A6 på förmiddagen, vi var även inne på Ikea för jag skulle ha lite rosa ljus som börjar brinna ur här hemma men de var självklart slut. Typiskt! Men blev lite annan shopping från HM, bland annat en kavaj jag tänkte främst ha på min VFU för att se lite vuxen ut :P, och ljus från Åhlens. J köpte jätte fina skjortor från MQ, en svart emilio (tror jag det var) och en ljust grå/blå Lyle and Scott. Sweet!

Ikväll blir det jobb på kåren och J ska ut med sina kompisar, kommer tydligen lite grabbar från Vimmerby :)

Men dagens bästa måste nog ändå vara att våra Pedsex tröjor har kommit som vi har väntat på i över ett halvår. Blir nice att kunna traska runt i den nu och även ha på oss de på öppethus imorrn :D Ska visa bilder när jag får den sen, glömmer jag så får ni påminna mig :P








En rosig kruka

0-6c5a473d35d0f7fbc738fb4af4da2be9.png

 


















Hittade en söt liten kruka på Ica Maxi med rosor på. De hade även utförsäljning på plastblommor, 10 kr st känns helt okej! Denna lilla sötnos ska få stå på soffbordet med mina fina ljuslyktor från Jysk


Yes!

Nu är jag glad :D Sommaren är räddad och jag andas ut!


Solen skiner även idag

Idag skiner solen åter igen, hoppas innerligt att den är här för att stanna! Alicias match gick super igår. Hon vann överlägset med 6-2, 6-0 så nu har de åkt iväg för att spela en ny match och vinner hon den så kommer de tillbaka imorrn för att spela den :) hoppas hoppas! Jag kan tyvärr inte följa med idag då vi ska ha storkok här vid 12 med Pedsex Park. Vi ska nämligen ha fest för alla gamla Pedsexare som gått ur och numera är PedX :)

Gick ganska bra att skriva min analys igår, fick ihop hälften ungefär så tänkte knåpa ihop det sista nu! Måste även städa iordning lite innan potatisgänget kommer hit vid 12. Är sugen på en sväng till Ikea också så vi får se om vi svänger förbi där imorrn kanske? Lite fler rosa ljus, en glödlampa till vår fönsterboll och en tanborsthållare skulle behövas.

Kaffebönan med Anna

Nu ska jag dra och fika med min lilla söta Anna. Blir favoriten, Kaffebönan! Ska skriva en Essay om Alice's adventures in Wonderland and through the looking-glass så har påbörjat en kladd jag ska skriva färdigt när jag kommer tillbaka sedan. Ikväll kommer även familjen. Lillasyster spelar tennismatch här så då blir det lite mys på kvällen med sushi och lite annat smått och gott :)

Nej nu måste jag springa, ska ta ut pengar innan vi ska ses vid 12, tur att jag bor så nära annars skulle jag vara lite sen nu ;)

Hejsvejs

Lalalala



Den här låten går varm hemma hos mig! Älskar den ♥


Vår känsla

Vill ha vår och sommar så jag lekte lite i Polyvore!
Två looks, en för dag och en för natt. Hiss eller Diss?

Spring night
Spring night by Hesslan featuring Miu Miu bags
school chic
school chic by Hesslan featuring J Brand jeans

Uptown Girls

Tittar på Uptown Girls och gråter en skvätt! Är så sorgligt att vackra Brittany Murphy inte lever längre. Hon var en lysande stjärna i sitt jordeliv och jag vet hon lyser minst lika starkt även i himlen ♥


Till Gabriella